Födelsedagar med bara en nolla emellan =)

Det är precis en nolla som skiljer en 60-åring o en 6-åring =)

Först ut är ett kort till en rödhårig, ofta skrattande kvinna med turkos som favoritfärg. Vera hoppandes ur en gräddtårta tänkte jag kunde funka fint! Som grädde har jag använt lite svällfärg: Puffy velvet.

 

Här lite närmare: motivet är färglagt med Copics.

Insidan syns från utsidan också. Kul att variera det vanliga 15*15 även om det bara är genom en snedskuren framsida =)


Kortet till Max fick en liten gó kille som motiv. Kortet är lite mindre än det vanliga 15*15, hur mycket mindre minns jag inte.

 

Texten har fått sig en vända med krackelerande lack, passade fint på den grafitti-inspirerade texten tycker jag. En sån där glasmojäng fick förstärka siffran sex.

Alla motiven hittar du hos Stämpelkällan.

Och du, du har väl inte missat att Stämpelkällans adventskalender redan startat??! In o leta motiv så har du chans att vinna hela sex stämplar i slutet av veckan!!! =)


Min lilla gran du är så fin.....

.......Nej, den får vänta en stund till men adventsljusen är på plats! kan behövas i denna ruskiga blås o regn-kväll. Hela huset knakar o soptunnan ger sig iväg på små egna promenader mest hela tiden =)

I helgen visade vi upp lite dekorationer att fylla med godis o hänga i granen. Jag gjorde ett ruskigt litet hus med plats för en chokladpralin. Inspiration har jag lånat från Andrea.


Utlottning av söta Idun......

.......hittar du i Stämpelkällans blogg idag. Lämna en kommentar där innan midnatt till söndag om du vill vara med!!

Dessutom hoppas jag att du inte missat "inför jul-erbjudandet"?!! Fram till nu på söndag, den 27e alltså, är det 30% rabatt på ALLA julmotiv i Stämpelkällans webshop! Finns fortfarande massor att välja mellan så skutta över o kolla =)

Här kommer kortet jag gjort med Idun, ett slags pop-up-kort:

Idén är inte min egen utan hittad på webben: en filmsnutt av Kim Score. Vill du att jag gör en liten fotoinstruktion så lämna en kommentar!

Glada fredagshälsningar, Monica


En liten Jul-babe...

...är ju inte heller fel =)

Denna lilla pingla hittar du i Sanś digi-shop. Där finns en massa andra härliga motiv o bonusen i det hela är ju att digisar är så härligt billiga jämfört med annat pysselmaterial!!! Skutta över o kolla =)
(Digisar är alltså motiv som skickas till din mailadress när du köpt dem. Bara att skriva ut i den storlek du vill ha o hur många som helst.)

 Modern tomte...

Gäller ju att ha ett fortskaffningsmedel som är lite mer "up to date". Gott att Rudolf ändå fick följa med =)

Bilden är en freebie från Elisabeth O Dulemba.

Världens bästa pappa!!!

Det är så klart min pappa om du frågar mej!!!
Kortet fick han i söndags tillsammans med en gäng örtkryddor -min pappa är nämligen grymt bra på att laga mat! Bland annat förser han oss med hemmagjord, suveränt god o kryddig ketchup -så härligt att vara bortskämd =)

 

De goa råttorna är färglagda med Copics. Möss kanske du tycker, men i vår familj så är alla djur i rundnätt format o med svans råttor...Det har dottern bestämt!!


Förra helgen var det mässa....

....o visst blev det lite shopping!! =)
En hel bunt med Craft-papper, en bakgrundsstämpel med granar med en torrembossing-folder, lite clearstamps som mer går åt Shabby-chic-hållet. Klurar lite på att testa den typen av kort men jag värker fortfarande på det... Lite julpapper blev det o till sist två engelska jultexter från Stämpelkällan som inte kom med på bilden. De är redan använda o ligger på pysselbordet =)
Du vet väl förresten att du kan vinna en stämpel om du lämnar en kommentar i Stämpelkällans blogg nån gång mellan fredag o lördag fram till midnatt. Denna helgen är det en härlig jultext!


Glittrande stjärnor...

....hör julen till.Motivet är en digi från Skogstokiga.


Stjärn-box

Temat på vårt projekt hos Stämpelkällan denna helgen var lådor på stjärn-tema.
Min blev helt enkelt stjärnformad. Det tog mej en stund att hitta nåt som kunde funka men sen gick det lätt!
Tekniken jag använt visar egentligen en flask-box. Jag bestämde mej för hur bred o hög varje sida skulle vara o sen följde jag i princip samma instruktion. Locket är lika men 2 mm bredare för att passa bra.

Hörnen o änglavingarna är embossade med ett vitt, lite silvrigt pulver. Stämplarna hittar ni hos Stämpelkällan.
Beskrivningen finns hos Splitcoaststampers:
http://www.splitcoaststampers.com/resources/tutorials/star_box/ 


Glada julkort.....

....i lite otraditionella färger är härligt!!
Det första kortet är ett glasklart exempel på ett CASE: copy-and-steel =) Jag har "lånat" hela kortidén av glad-kortens okrönta drottning: Muffin! Har ni inte kollat in hennes blogg tidigare så är det hög tid nu -det är en härlig färgexplosion med charmiga figurer hon bjuder på!!
Kortet då? Jo, HÄR hittar du kortet jag "idé-stulit" och här kommer mitt:

 

Nästa kort är en lätt förvånad ängel -tycker den känslan innfinner sig varje år när tiden skenar iväg o man har tappat bort minst en vecka i planeringen. Men hittintills har det blivit jul varje år oavsett om jag är klar med det jag tänkt eller inte =) Tur det!!


När man gillar väskor....

...kan man få ett sånt här födelsedagskort!
Detta är till en jordnära kvinna -därav stövlarna- som är rätt flärdfull o har en fabless för flotta handväskor. Inte vet jag om hon gillar dessa men det är åtminstone en Prada o en Gucci. Ska väl duga hoppas jag =)

Den härliga damen m,ed pärlorna gillar jag skarpt -det är så livet ska kännas!!
Du hittar henne hos Stämpelkällan.

Infärgade kanter, glitter, krackelerande lack o 3D-kuddar ger lite mer energi i kortet. Det ramar in lite mer tycker jag.

En närbild på den goa Vera!

 


RSS 2.0