Nu är julkortstiden slut, slut, slut....

Bilder på de sista julkorten för i år! Nu har jag hållt på så länge med detta så rackarns vet hur man gör annat...!Visst är han söt, den lille taxen!! Detta kortet hamnade hos Lucas och Lillies matte och husse.

Stämpelmissen vid texten dolde jag med en röd blingsten innan leverans. Var för snabb med kameran helt enkelt!
Mönstersax fixade till den vågade kanten runt texten.En julmus till! Har provat lite andra kortvikningar istället för mina vanliga 15*15. Kul!!

Musen är färglagd med MCP-teknik + Promarkers.I den lilla etiketten hänger diverse band, men de kom inte med på bilden.


Ett par kort med Z-vikning blev det också. Gillar den silver-embossade texten: massa julkänsla!!
Samma upplägg men annat papper.


Denna stämpel kommer från Prickiform och är som gjord för ett lite stramare upplägg. Stämpeln är silverembossad på blingpapper. Glitter fastnar inget vidare på bild =/Här kommer insidan. Brukar missa att få med den på bild...
"God Jul" är silverembossat och jultexten är vattenstämplad med Versamark. Min egen hälsning skrev jag ovanpå texten med en färgad penna.

Hoppas att ni som förirrat er in på min blogg har haft en härlig jul och att ni får ett fantastiskt nyår!!! =)

Nettan fyllde år!!Nettan är en av min svägerskas bästa kompisar. För mej så är hon rosa och sockersöt, så då blev det såhär =)
Nu i jultider förstår jag precis mössens känsla....

Bilden är målad med distress-refillers och lite liquid pearl på grädden. Texten är embossad med rosa pulver från Prickiform.Här kommer vänster insida! Gillar mina bokstavsstämplar massor =)


Höger insida, med plats att skriva lite själv. Den lille björnen (eller vad det nu är...) sitter på 3D-kuddar.

Julkort igen!Dax för tomten Tomas att återkomma! Som synes har jag varit på turné hos Mirabyll igen - gillar den här "julrutan" jättemycket!!!
Pappret från Inkido är en annan favorit =)
Planen för söndag är att få klart de sista julkorten - knepigt att jag lyckas vara ute i sista stund fast jag faktiskt startade i tid i år... Är väl så jag är helt enkelt =)


Max - 3 år och bilfantast =)
Ett spinner-kort fick det bli så det verkligen blev lite wroom!!!
 Djur med tänder är också populära i Max värld, men favorit är utan tvekan lejon. Dinosauriepapper var så nära jag lyckades komma... På insidan blev det inte heller nåt lejon, men lite djur med tänder blev det allt.
Får väl se till att stämpelsamlingen utökas med ett lejon så småningom. (shoppa är ju aldrig tråkigt...) Tips på charmiga lejon mottages tacksamt =)

Sandis!!! En blomma på 15 årPunchinella, blommor och glitter-prickar!!!

Svåger fyller år
Jag tycker den lilla grodan är härlig!!! Visst finns det en och annan dag som känns precis så?
Glitter-ring och lite 3Dlack för att markera siffrorna.

Vattenfallskort!
Min pappa
hittade en tutorial på vattenfallskort när han surfade runt. Såklart att jag testade detta när det blev dax för Fars Dag!!! Tänker att det inte kan vara helt vanligt att få nya kortidéer via sin pappa, eller?

Kul kortvariant och inte så kinkigt att få till som jag först trodde.

RSS 2.0