Snart Påskhelg!!!

Har du sett påskutmaningen på Stämpelkällans blogg?? Gäller att skapa nåt påskinspirerat i färgerna gult o lila. Fram till midnatt den 28e april har du på dej o vinst är ett presentkort på 500kr =)
Inga motiv från Stämpelkällan? Kolla in webshoppen -finns massa kul där!!

Senaste äventyr "min DT-grupp" satte klorna i var att göra en liten fågelholk med påsktema. Kul att se hur olika resultatet blir fast man använder samma mall!
Så här blev mitt hus:

Vill du testa att göra ett eget hus? Länk till mallen finns i Stämpelkällans blogg/veckans projekt. Funkar också att googla (Nichole Heady, bird box). Vad gjorde man före Google??! =)

Njut av solen -det gör jag!!! Kram, Monica
Vinn veckans stämpel!


Hej på er!
Inne på Stämpelkällans blogg finns det en utlottning av en stämpel varje fredag, dragning på söndag. Vi i teamet brukar turas om att använda den valda stämpeln för att inspirera lite.
Helgens motiv är "Snäcka och tång".
Här kommer mitt kort:

Idén med en liten fastnålad text har jag lånat av svägerskan, blomman är "hemmasnurrad".

Om du gillar motivet så skynda dig över till bloggen o lämna en kommentar!! Du har till söndag på dig, tror dragningen är runt 10.00. Till bloggen kommer du genom att klicka på bilden i min sidebar.


Födelsedagar

 

Kort till en glad 70-åring som inte alls behöver en rollator!!!

OM man nu ska ha en sån käck mackapär så verkar detta vara en fräck variant -har förstås aldrig sett nån liknande i irl! =)

Bilden är en digis som fått 3D-lack på lyktor o visir.

 

Nästa kort hamnade hos en kille som är 40 år efter den förra. En blond o stark kille som gillar Liverpool enligt min kollega. Hon bör ju veta eftersom hon är sambo med killen ifråga!

Så många motiv som funkade på den beskrivningen fanns inte i min samling...inte en enda faktiskt. Vad gjorde man innan Google fanns??

Nu ska jag fixa lite middag till mej o barnen (barn förresten....19 o 20 är de...) Sen ska det bli ett födelsedagskort till en treårig liten stjärna, en mycked bestämd sådan =)


RSS 2.0