Skissutmaning på Grodans forumSkissen ovan är utgångsläget. Färgerna som får användas är vitt, grått och blått. Tävlingen avslutas den sista januari.

http://grodansscrapgarden.egetforum.se/board/


Här kommer min tolkning:Klockan är embossad och därefter maskade jag ihop den med vingarna. Det hela sitter på 3D-kuddar. Fåglarnas kvistar och svirlar har fått sig en omgång med glitterpenna men i vanlig ordning så syns inte det på bilden.

Jag tyckte det var hur klurigt som helst att få till detta kortet!! Bara att hitta papper som gick i grått och blått var ett mindre äventyr... insåg att just blått är en färg jag använder ruskigt lite!

Nu kvarstår ytterligare ett litet äventyr - bilden ska laddas upp på forumet. Krävs nån speciell internettjänst för att "förvara" bilden, photobucket heter den, phu... Får bli morgondagens äventyr.

Nytt alfabet!!!Har fullt upp med att leka med mina nya alfabet !!! Här har jag använt QK 4*8 Chemistry och stansat ut i dekorgummi. Stämplarna är i vanlig ordning lånade av svägerskan (hon har en massa nya som måste testas...). Tack igen, Lotta!!
Inspiration till små-fyrkanterna kommer från Angela: http://trivsammastunder.blogspot.com  

Prickiform söker gäst-DTLycklig den som får möjlighet att arbeta med deras vackra stämplar!!!

Skisstävling i Magdas blogg!!


 

Här kommer några riktlinjer för utmaningen:

 • Gör en layout eller ett kort efter skissen ovan. Du får vända och vrida på skissen som du vill, men det ska dock synas att du har följt skissen. Stjärnorna representerar valfria dekorationer.
 • På din layout ska du ha med följande:
  * 3 mönstrade papper (CS ej inräknat)
  * 1 rosett (eller fler om du vill det)
  * valfritt antal knappar
  * valfritt antal blommor
  (Utöver listan ovan får du lägga till hur mycket eller hur lite du vill)
 • Sista dag för deltagande - 31 januari.

Min tolkning!!!Vet att jag är i gott sällskap, men jag tycker det är så ruskigt störande att det är så svårt att få till färgerna på bilden när det är inomhus och mörkt ute. Blir så blacka färger =(

Blev inte mitt vanliga 15*15-format för stämpeln fick inte plats... 11*23 blev det istället. (hmmm, undrar om det är ett standardformat?!) Har förresten knyckt stämpel från svägerskan igen... Tack Lotta!! Du shoppar så bra =)

Målad med Promarkers, chalkad med ljusblått och påbättrad med en massa glitterpenna fast det syns inget vidare =( 
3D-lack på rosorna. Tur att åtminstone det blå glitterlimmet syns... "14" är utskrivet från datorn och satt på 3D-kuddar.

http://www.magdasscrapbooking.se/?p=981   Här hittar du utmaningen!


Det är pappa som varit på shoppingturné och hittat glitterlim =) Sist han var i farten blev det tutorial på vattenfallskort, så nu väntar jag med spänning på att han ska börja tillverka egna kort!


Var inte helt lätt att få till det hela med allt som skulle med...knappar, blommor och rosett -den var värst! Fast detta är ju det roliga med att jobba efter skiss!!
Har spanat in en ny på Grodans scrapforum, men deadline är den 31a där också så jag får se vad som hinns med.

Inkido =)

Om du är snabb och länkar till Inkidos blogg just idag så har du chansen att vinna några av deras läckra stämplar!!

http://inkido.blogspot.com/2009/01/blogg-candy.html

Ny skisstävling, hos Motivet denna gången!

Att jobba efter skiss gav mersmak!! Nu gäller det en skiss från Motivets blogg: http://motivet.com/blog/?cat=14

Sista chans att lämna in bidrag är idag fram till kl 23.59 så det är sista stund som gäller igen!! =)Förutsättningarna som gäller är att använda någon/några av Motivets stämplar.

Här kommer min tolkning!!!Den lilla älvan är färglagd med mina nya Tombow-pennor. (Ny kärlek!!! Har bara två...) Detaljer har fått en vända med glitterpenna och vingarna är 3D-lackade. Den gröna cirkeln är utklippt från ett mönsterpapper och satt på 3D-kuddar. Texten är rosa-embossad. Jag har använt mörkblå cardstock som bas men den ser nästan svart ut på bilden =(
Runt mönsterpappret har jag inkat med rosa.

Tredje gången gillt?
Evonne har haft imponerande 20.000 besökare på sin blogg och firar detta med en ruskigt generös blogcandy!!!

Finns massa härlig inspiration hos Evonne, så gör ett besök  hos henne=)

Fram till den 11/1 har du på dig om du vill ha en chans att vinna allt det härliga på bilden ovan!!

http://ewonnes.blogspot.com/2009/01/blog-candy.htmlHoppas på tur!...

Här kommer en ny möjlighet till vinst, Qk-dies den här gången.

Den lille dinosaurien får gärna flytta hem till mej...


http://www.kutzingar.se/?p=352

Deadline är 20e januari. Häng på du också vettja!


Blogcandy hos Starving artists!!!

Dax  igen!! Vem hoppas inte på att ha turen med sig???!!
Hur härliga motiv som helst =)

För att ha chans att vinna behöver du gå in på ders hemsida och sedan länka till din egen blogg. Deadline för detta äventyr är den 6 januari.http://starvingartistamps.blogspot.com/2009/01/new-releases-and-some-blog-candy.html


DoodleFactory Sweets N Hearts


DoodleFactory Valentine ReMix

And some nice sized sentiments to go along with them:


Skisstävling hos Dr Nina!!!


Detta är Ninas skiss, och fram till kl.23.59 idag har du på dej om du vill vara med.... vet att det där med framförhållning inte är min bästa idrottsgren =)
http://krumelurkonst.blogspot.com

Min tolkning blev alltså precis klar. Passade på att göra ett kort till sonen, 18 år den 15 januari. (hjälp!!!! Vad hände??)Första gången jag jobbat efter en skiss och jag känner mej rätt nöjd med resultatet - det var kul, så skisser som utgångspunkt får det bli mer av!!

Bildåtergivning är fortfarande ett äventyr så jag får väl helt enkelt förklara lite...
Hurra-texten stämplade jag på ett bomullsband. När det var häftat och klart bestämde jag mej för att det vore bra med en tejpbit på mitten. Gissa om det blev pilligt att få dit...? Men det gick till slut!
Believe-texten, stämplad i cirkeln (gäller ju att följa skissen =), blev helt lysande eftersom sonen har en stund kvar till det hägrande körkortet.
Filurens bli är 3D-lackad och med en del glitterdetaljer. Är ju en sportbil!!! Det läderaktiga bruna pappret byggde en del så under bilfronten finns några 3D-kuddar.

RSS 2.0