Hannas scraplift förlängs så häng på vettja!

Så här står det i ELB's blogg:
 
Vi kör på med decembertävlingen fram till den 3 Januari och ett par dagar senare kommer ni få reda på vem som vann och även se alla underbara bidrag!
Mer info finns HÄR!
 
Hannas fina LO du ska inspireras av ser ut så här, och det är ok att skapa annat än LOs:
 
 
Mitt inspirationskort hittar du HÄR!
 

A bath on New Years' Eve

This year we're planning to spend New Year together with some friends at my brothers place. He's got a spa-bath in the garden so I'm actually planning to start swimming-season early this year =)
 
The card suits the occation perfectly I think =)
I'm entering two challenges with it:
Sketch n stash challenge 103: a sketch by Sarah-Jane. New stash -first time I use these ladies.
Art Impression challenge 93: Thinkin' thumbprints -I've made the floor with the help of my thumb.
 
 
 
I've coloured the ladies with Copic-pens. Most of the material comes from En Liten Butik.
 
I wish you all a fantastic 2013 // Hugs, Monica

På självaste julafton....

.....startar en liten kommentarsutlottning i En Liten Butiks blogg. Precis som det låter är att lämna en kommentar allt du behöver göra för att ha en vinstchans!!! Enklare kan det knappast bli, eller hur?!!
 
Alla vi i teamet tillsammans med Lotta har skapat nåt vi visar upp o sen lägger vi nåt vi använt oss av i den gemensamma julklappen!
 
Det här ska ju vara en liten teaser så ni ska få kika på min låda men jag säjer inte vad som hamnar i julklappen än...=)
 
 
 
 
Mallen till den urfina 8-kantiga asken har San gjort! Fler saker är hon ruskigt bra på, som att teckna figurer t ex. I hennes digishop hittar du en massa fina motiv!! Skutta över o kolla vettja'!
 

Julstrumpa är bra grejer

Detta julstrumpekort bloggade jag för En Liten Butik för nån dag sen eller två. Mallen har jag hittat hos Sandra. Kul att inte alltid göra de klassiska 15*15cm korten.
 
 
Den goa gröna filuren har min dotter virkat =)
 

Ett julkort med lånad idé

Julkort är det som sysselsätter mej mest just nu o ändå är inte mina egna skickade än....Men varför bryta en god tradition -mina kort kommer som en liten hälsning i mellandagarna =)
 
Här har jag använt den fina textstjärnan från Stämpelkällan. Jag har lånat (finare ord för stulit...) hela upplägget från Hannahoj som är sååå bra på att göra rena men ändå detaljerade kort. Skutta över så förstår du vad jag menar!

December månads liftutmaning hos ELB

Hanna har gjort en jättefin layout som man ska lifta/härma/inspireras av. Om du vill kolla in utmaningen som håller på till den 26 dec så hoppa över HIT!
Jag gjorde ett kort inspirerat en hel del från layouten. Så här blev det:
 
 
Om du vill kolla in fler bilder o se vad jag använt så skutta över till En Liten Butiks blogg. Vill du dessutom lämna en kommentar blir jag extra glad! Respons på det man gör ger en massa härlig energi.

Premiär för mej i ELB's blogg!

Den 12e dec var min premiär i En liten butiks blogg -jättekul! Det blev en grantriss, skutta gärna över o kolla mina små tips. Extra kul om du lämnar en kommentar på vägen =)
Och du, visst är min signaturbild fin?!!
 
Granarna kommer här, och du ser rätt -en av dem har inte det minsta lilla stämplade motiv....Måste nog vara första gången det hänt!
 
 
 
 
 
 
Den fina granmallen har jag hittat hos Sandra.
 
Önskar dej en härligt snöig helg!! // Monica

Har allt grejat fast jag inte bloggat....Och du missar väl inte julutmaningen?!!

Här kommer en hel gäng grejer jag gjort för Stämpelkällan.
Första kortet är som inspiration till julutmaningen -den har du väl inte missat?!
Än är det tid: den 16e dec är sista dag att delta. Skulle du inte ha nåt motiv från just Stämpelkällan hittar du en finfin tomte som är månadens Freebie =) Tomten finns i bloggen, på högersidan en liten bit ner.
Nyfiken att veta mer förutom att första pris är ett presentkort på hela 500kr? Kolla HÄR!
 
 
Ibland är det skönt att göra nåt som inte är jul även om det är december.....Fast motivet är faktiskt lite juligt i alla fall - den ingår i årets jul-släpp o kollar du noga ser du att tjejen äter på en pepparkaka =)
Det lilla syetuiet är ett hotellrumsfynd -det finns bra-att-ha-grejer överallt =)
 
 
Det här är i alla fall traditionellt juligt så det räcker o blir över!! Banderollen o granen ingår också bland de senaste motiven o de är superfina om du frågar mej!!
 
 
Choklad är aldrig fel -här en god, mörk choklad i julomslag. Perfekt att ge bort istället för eller varför inte tillsammans med en blomma!
 
 
En av de tre renarna fick pryda chokladen, de är mina absoluta favoriter allihop!!!
 
Önskar dej en härlig helg // Monica

RSS 2.0