A colorful day!

Time for the ongoing challenge at Designed2Delight! This month the digi is the cutest little Ladybug <3
Jou can join at any time if you just buy the digi of the month. Jump over and have a look!!
 
 
 
A closer look at the little painter! I've used Copics to color her.
 
 

Sommarkalas hos Julia

Hej där!
I torsdags var vi på härligt sommarkalas till makens systerdotter som fyllde 12 år. Vi satt i trädgården hela eftermiddagen o kvällen bortskämda med grillspett, Panacotta o jordgubbstårta! Fast inte allt samtidigt förstås...
 
Ett kort till födelsedagsbarnet tillsammans med lite paket blev det så klart!
 
Stämpeln är urläcker tycker jag o kommer från Osmil,ett litet företag som bara brukade synas på Partillemässan när den var igång.
 
Papper o dekorationer kommer från ELB, den lilla mobilcharmen blev alldeles lysande till en liten dam som spenderar en del tid i en sån tänker jag =)
 
Den här sortens vikning bygger härligt i höjd men är inte så finurlig om kortet ska skickas med post. Då blir en origamibox bättre. Har planer på att fixa till en sån också i krokarna, det var ett tag sen jag gjorde det.
 
Ha det gott o njut av den fantastiska sommaren!!!
Kram, Monica
 

Bröllop i juli

With this card I participate in the following challenges:
Creative Corner Challenges 27: Anything goes
Totally Papercrafts Friday Challenges 175: All of a Flutter
Sentimental Sundays 163: You've been framed
Sister ActCard Challenge 15: Anything goes
 
Jag har en kollega med familj i Tyskland som ska gifta sig nu i dagarna fast på Palma. Låter inte dumt! Jag fick det härliga uppdraget att greja till ett kort. Just bröllopskort är så kul att få göra tycker jag!
Motiven jag använt kommer från Sans Design.
 
 
Jag har kombinerat fyra olika digisar o färglagt med Copics i vanlig ordning. Kortet fick vara vitt för att ha fokus på motiven.
 
 
För att få hjärtramen att "krypa fram" lite mer skuggade jag med två gråa toner med hjälp av väldigt många prickar... Lite glossy fick det bli på hjärtanen också.
 
 
Insidan kommer här, massa plats för att skriva på högersidan. Jag brukar sätta namn och datum på utsidan men denna gång fanns det liksom inte plats för det. Fick bli en dekorerad vänstersida istället. Det blev lite bonus där för jag är inte så flitig med att dekorera just vänster insida, lämnar den oftast blank. Hur gör du med insidorna?
 
 
Fler gråa prickar o en kombination av tre digisar denna gången. Den där tagen är ganska ny o jag gillar den massor! Funkar fint både med o utan text. Jag har inte testat den som huvudmotiv än men det kommer! I stort format kan man få rum med en längre text är min plan...
 
 
Den här lilla datumstämpeln gillar jag! Den ser ut som gamla typen av kontorsstämpel där man snurrar fram datum o olika texter.
 
 
Snurrblommor är fint! Jag funderade på att kleta glitter på dem men i slutändan fick de vara vita i alla fall.
 
 
Det kan inte bli för många hjärtan på ett bröllopskort, eller hur? De små vita hjärtanen hamnade där för att rätta till att tejpen jag satte bandet med lös igenom o gav bandet en gulaktig ton....Ibland skapar ett kort sig själv på nåt sätt =)
 
Kom gärna tillbaks o kolla i slutet av veckan: jag håller på att greja med de finfina julmotiv San släpper till helgen =) Redan nu kan du kika på några av dem i hennes blogg. Kanske betyder detta att jag är i god tid med julkorten i år men bara kanske....
 
Ha det gott i solen // Monica

A jummy Birthday card for San!

Hi all!
Time for some english again since I participate in two challenges with this card:
Digi sketch challenge: In the Summertime (theme) + sketch
 
 
Cupcake inspiration challenge 218:
 
 
The card I made for Sans birthday this monday. The jummy icecream in one of the newer digis you find in her shop. Just perfect for all types of summer cards I think!
If you haven't been to Sans shop and blog, jump over and check it out: so many cute images!
 
This is how my card turned out:
 
 
 
The text is from a Swedish birthday kit but she also have English versions.
 
Now i'll return to enjoy the sun on the balcony: here in Sweden summer is showing her best side at the moment!
Hugs, Monica

RSS 2.0