Mors Dag

Mors Dag


Min mamma är en mästare på att se saker från den ljusa sidan!!!

Den glada blomman är ett reklamutskick från Lisebergs trädgårdshelg. Hänglaflickan är målad med Promarker och MCP-teknik. Lite 3D lack på körsbäret fick fullborda det hela!

Mamma är också grym på att baka tårtor - på Mors Dag blev det ett av hennes paradnummer: marängcrispbottnar, chokladkräm och grädde!! Det hela serverades i solen på brorsans altan -visst är livet underart!!

Student-08

Student-08


Hej och välkommen till mej!! =)

Det här är mitt första trevande försök i bloggandets ädla konst. Tanken är att visa den som är nyfiken de kort jag gör, för hos mej stannar de inte så länge... Kan hänga ihop med att produktionen är mycket blygsam!
Har dessutom insett att jag helt klart jobbar enligt TTT-modellen (Tänka Tar Tid).

Men, men, det är ju det som är charmen i det hela, att själva skapandet är grejen, eller hur?

Studenkortet har jag fått lite hjälp på vägen med från Ingrid/Inola och lovade att visa det färdiga resultatet - alltså fick det bli en blogg!!

Inser att det här med bra bilder är ett äventyr i sig -inte syns det nåt vidare att namn, årtal, kanten på studenttexten och både Laugh & Live är ifyllda med glitterpenna... Laugh-stämpeln sitter på distanskuddar, annars inget klurigt. Fattar inte att det kunde ta så lång tid att få ihop det. Är de där T´na som spökar =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0