Födelsedag betyder tårta!

Jag har hängt på Fruarna Liljas skissutmaning denna veckan.

Motiven jag använt är sprillans nya, från Stämpelkällans senaste släpp. Visst är hon mysig, Sans senaste troll?

Idén med de modifierade retropunchblommorna har jag lånat av Tesa.

Jag har färglagt med mina nya kärlekar: Copicspennor! Fast vi har en stund kvar innan vi är helt överens =)

Har fixat till lite olika höjder med hjälp av 3D-kuddar o tejp. Liten ansträngning gör stor skillnad!


På turné till Alingsås!!

Flera av oss i Stämpelkällans DT-team träffades för att pyssla ihop förra helgen. Vi hade fantastiskt kul o mådde som prinsessor!!! Såå bortskämda blev vi: bodde på vandrarhem o serverades fantastiskt god mat i strid ström =)
Bara en sån sak som nystekta köttbullar till frukost....å då har jag inte ens nämnt den alldeles fantastiska laxen!!!

Tesa var lite bättre på att komma ihåg kameran än jag, så jag länkar till hennes sida:
Roadtrip Alingsås

Glöm inte kolla Stämpelkällans e-butik på måndag: nytt, urhärligt stämpelsläpp!! Vi fick klämma o prova dem på träffen -min måste-bara-ha-lista är inte helt kort....=)

Lite bilder också på några av de nuvarande stämplarna:


Texten "En härlig årstid" lottas ut HÄR o du har fram till tisdag på dej att lämna en kommentar för vinstchans. Det är ny utlottning varje fredag o i vanliga fall dras vinnaren på söndagar. Fast igår var det en massa tekniskt strul så inlägget kom in jättesent. Alltså får man lite extra tid att lämna kommentar =)


"Min grupp" har grejat med denna veckans projekt: te-askar.
Så här blev min låda:


Julia/Lotta: Jag KLARADE att sätta saxen i ett av de vackra banden!! Men lätt var det inte...=)Den goa "Ludde med skylt" tycker jag är ursöt o kan användas både här o där!! Typiskt bra-att-ha-motiv =)


Motivet är färglagt med mina senaste ögonstenar: Copic Ciao

Vill du kolla in alla de vackra askarna mina kompisar gjort ska du skutta över till Stämpelkällans blogg!

Önskar er en gó helg!!!! Monica

Skisser är kul!!


Denna skissen hittade jag hos Sketch Saturday. Som namnet säjer så finns här en skissutmaning varje vecka. Själv har jag en förkärlek för just skissutmaningar -vilken typ av utmaningar gillar du bäst???

This sketch is is from Sketch Saturday. As I love working with sketches this is just a perfect challenge for me =) I've used it to make a birthdaycard for Arne. He's my godfather and is celebrating his 89th birthday this weekend!

Nog bubblat, här kommer skissen:


Jag passar också på att delta i Pysselmyrans utmaning denna veckan: torrembossing. Passar mej lysande eftersom jag har en hel gäng embossingfoldrar till min CB. Kul grejer!

Som synes så är kortet till Arne, min fadder. Han fyller hela 89år i helgen! Önskar honom en solig födelsedag =)
"Verner med paket" hittar du hos Stämpelkällan.


Mamma har fyllt år!!


Min mamma är en stor inspirationskälla när det gäller att ta hand om sig själv!! Hon tränar i massor o äter klokt mest hela tiden. Ska kanske tilläggas att hon är lite bortskämd också....min pappa lagar oftast maten o det blir väääldigt gott! Han är dessutom en fena på att baka surdegsbröd =)
Fast det finns en sak till som min mamma är fantastiskt bra på: både att baka o äta tårta!!! Fattar inte att det går i så mycket tårta i den lilla kroppen! Men livet ska njutas hinkvis, eller hur?"Vera i badtunna" tänker jag är ett passande motiv till alla som verkligen tar tillvara livets goda! Apropå det som är gott: jag är fullständigt förälskad i mitt nya Donut-tejp! För att få skummet att bli lite fluffigare har jag använt Fluffy Velvet som jag värmt med min eminenta embossingpistol. (tack pappa!)

På insidan fixade jag till en biljettficka. Grattistexterna precis som Vera kommer från Stämpelkällan.

Soliga hälsningar från mej =)


RSS 2.0