Härligt kladdig kurs!

Igår var jag o svägerskan på Dreamweaver-kurs hos Cili-in-Papers. Superkul o härligt kladdigt -med hjälp av metallstenciler o en tjock embossingpasta kan man skapa reliefmönster som man sen kan färga in efter tycke o smak eller behålla som de är. Vi fick testa o helt enkelt var det inte att få det hela i ett jämt lager =)
Perfect pearl gav fin lyster åt det hela om man så önskade. Stencilerna går också att använda för prägling, stöppling o "dubbelglitter-effekter" med hjälp av dubbelhäftande tejp o kokostvål (!!!).
 
Tjejen som höll i kursen, Helena, var superbra o vi hade en härligt glittrig o rätt kladdig kväll. Om jag behöver fler stenciler o pastor? Absolut!!! =)
 

Godishus

Hej där!
Denna veckan har vi i DT-teamet gjort olika varianter på Godishus o lådor. Skutta över o kolla vad de andra hittat på, vet att det är en del på Halloweentema.
Min låda blev faktisk ett hus! Sidan är 7*10cm och taket är avlyftbart. För att kunna kolla in godiset ordentligt klippte jag ut rutorna i fönstret =)
 
 
 
I morgon bär det av in till Göteborg: stämpelmässa i Exercishuset på Heden!!

Vitt på vitt är veckans utmaning

Jag tycker det är som gjort för ett julkort så det fick det bli! Tillbringade en stund framför TVn med att stansa -ett bra sätt att ta sig igenom reklaminslagen! Får bli mer sånt för det är allt lite finurligt att ha utstansade grejer i lager.
Glöm inte att skutta över till Stämpelkällan o kolla in vad mina DT-kollegor hittat på! Lämna gärna en kommentar till dem för respons ger sån härlig energi <3
 
 
Tända ljus är höstmys för mej!!! Snart är det dessutom glöggdax o det ökar mysfaktorn ytterligare!
 

Blåaste Hortensia

Några av mina favoriter hos Stämpelkällan (har rätt många vid närmare eftertanke...) är de stora blommotiven som mer än väl fungerar som huvudmotiv. Här har jag dessutom lyckats hitta papper med samma blomma!
 
Kortet hamnade hos min svåger Paul som har en sån där välskött trädgård jag tänker att jag ska ha....=)
 
 
 
 
Kaffekoppen kommer från Bildmålarna o passade alldeles lysande eftersom presenten var tillbehör till nya kaffemaskinen.

Goaste renarna är helt nya!

Stämpelkällan har släppt ytterligare några motiv nu inför julen. Superfina allihop men de tre ren-motiven föll jag pladask för!
Här kommer ett ramkort med en av dem. Hur man gör ett sånt kort visar Malin så finurligt bra i Skrotbokens blogg.
 
Svirlstämpeln har jag clearembossat innan jag färgade in bakgrunden med distressdynor. Renen är färglagd med Copicspennor. Den härliga julrosen är en sprillans ny stans jag inte kunde leva utan =) Finns ju en del sånt...
 
 

Loppisfynd = lycka!!

Idag skuttade jag o några kollegor bort till loppisen på lunchen för att hitta en present. Det vi sökte fanns inte men JAG fyndade! Jag hittade en hel låda med persiennsnören i glada färger för det facila priset 30 kr =)
Den helt enkelt ropade på mej o ville absolut följa med hem -Jag var inte svårflörtad!!
 

Födelsedagskort till bästa pappa!

Nu var det ju en stund sen han fyllde år men jag har inte bloggat kortet här än.
Eftersom min pappa är en fena på trädgård och dessutom del av en odlingsverksamhet som heter Tillsammansodlingen så passade ett höstkort med äpplen alldeles lysande bra. Inspirationen till kortformen kommer från en hobbytidning, stämplarna från Stämpelkällan
Färglagt har jag gjort med Copicspennor.
 
 
.
 
Glada hösthälsningar, Monica

Målartejp är kul grejer!!!

Alldeles nyss utmanade jag mina DT-kollegor med att skapa något med mosaikeffekt. Själv gjorde jag en bakgrund med hjälp av målartejp som jag hittat i finurliga Saras blogg, Sagam på nätet. Vill du veta hur hon (och jag =) gjort så kolla HÄR!
 
Kortet är ett Pocket-card, bara 10*10cm. Kul format o inspirationen är från San o Madame Ink, två av mina DT-kollegor som gör en hel del såna här kort.
 
Den härligt gröna "dra-ut-anordningen" kommer från min samling av bra-att ha-grejer =)
 
 
 
Den goa tulpankaninenoch texten hittar du hos Stämpelkällan.
 
 
 

ATC-premiär!!

ATC är denna veckas projekt i Stämpelkällans blogg.
 
Så här beskrivs det hela:
ATC betyder Artist Trading Cards, det är konstnärliga samlarbilder med ett fast mått på 2,5x3,5 inches och omvandlat till centimeter blir det 6,4x8,9 cm. ATC-kort får inte säljas, de får bara bytas eller ges bort.

ATC-kort delas in i följande kategorier:
-unika (det finns bara ett kort)
-editioner (helt set med identiska kort)
-serier(samma tema men inte likadana)
 
Ursprunget är såna där samlarbilder med Hockeyspelare o filmstjärnor =)
 
Jag gjorde en serie på jultema:
 
Kul att jobba med en så liten yta men jag har inte riktigt klurat ut hur jag ska använda dem. Bara att spara, nja... Kanske kan de få bli en dekoration på ett större kort eller så får de följa med nån blomma jag ger bort kring jul.
Har du nån bra idé?
 
Kram, Monica
 
 

RSS 2.0