Roy fyller i augusti!

Hej där!
Roy, min svåger, fyller år i mitten av augusti. Då behövs så klart ett kort =)
Det där med att få egengjorda kort kan vara ett liltet dilemma för familjen tänker jag....Det finns allt små och efter hand svällande kortsamlingar både här och där hos de närmaste! För inte kan de med att kasta dem... =)
 
Till Roy blev det en bakgrund med mina nya och alldeles underbara distressoxider. Över det en härligt stor textstämpel från Purple Onion Designs, ett band och lite stickers. Inte så värst komplicerat men i det enkla bor det sköna eller nåt sånt kan väl få stå som inspiration. Eller också erkänner jag helt enkelt att det gick undan, i sista stund helt enkelt...
 
Nu vet jag ju att det inte direkt dräller av besökare på min lilla blogg, inte minst med tanke på att den har legat i träda ett bra tag. Så ett tredje inlägg nu ikväll tänker jag glider rätt obemärkt förbi, jag är för lat för att använda kalendern helt enkelt =)
 
Kram till dej som kikar in!
Monica
 

Lite gamla synder...ELB

Hej där!
Jag har varit inspiratör hos En Liten Butik sedan oktober 2012 och fram tills Lotta sålde sin butik i mars i år. Det är länge det....
Nästan hela vägen så har jag bloggat här parallellt med butiksbloggen. Fast i början av 2016 så bågnade jag lite i mitt eget bloggande. Jag kände att det inte var så många som kollade runt på bloggar just utan den mesta aktiviteten fanns i grupper på facebook och på Instagram.
Nu har jag börjat blogga igen, insåg att det är ju rätt kul att ha alla korten samlade nånstans. En Liten Butiks blogg finns kvar än så länge men vem vet vad som händer när de nya ägarna kommer igång. Så det kommer att bli lite gamla grejer som dyker upp ett tag blandat med nytt förstås.
Vill du kolla på de nyare grejerna så finns de under Monicaminsann på Instagram också.
 
Sooo, without further ado...
ELB februari 2016:
 
 
 
ELB mars 2016:
 
 
 
 
ELB april 2016:
 
 
 
 
De här två korten gjordes också där på vårkanten:
 
 
 
Nu får det allt räcka för en stund, fler ELB-kort får komma en annan dag!
Kram på dej!
 
 
 

När det aldrig vill ta slut...

Hej där!
För ett tag sen fick jag en beställning av en kollega och gjorde då ett "never-ending-card". Hon visade det för sin rumskompis och vips blev det en beställning till!
De här korten har fyra sidor eller uppslag. Det blir liksom rundgång när man bläddrar, varje uppslag igen och igen... Sist i inlägget har jag lagt in en filmsnutt med instruktionen jag följde.
 
Första kortet var till en glad 40åring:
 
Kort nummer två hamnade hos en alldeles nybliven mamma:

 
 
 
 
 
Glada hälsningar,
Monica =)

RSS 2.0