Det skiljer bara en nolla... =)

Två födelsedagskort har det blivit denna veckan.Först ut är en syrra som emigrerat till Skåne. Dans och gympa står på intresselistan -en igelkott i balettklänning var så nära jag lyckades komma.
Detta kortet kommer att hamna hos en kille vars stora intresse är dinosaurier och där favoritfärgen är svart -en alldeles vanlig 4-åring alltså!!


Idag är det vår i luften: sol-dis och varmt! Sååå härligt =) Hoppas detta hänger kvar i påskhelgen.
Skiss-utmaning i sista stund!!!

Annika har en skissutmaning vars tid löpte ut snabbare än jag trodde...
Hon firar att hon haft 20000besökare i sin blogg och det är utan tvekan värt att fira!!!

Hon lottar ut ett presentkort på Paper Maze och där finns ruskigt mycket kul att shoppa =)

 

Så här blev mitt kort -kanske ett tänkvärt visdomsord?!!

 

http://annikas-kreativa-sida.blogspot.com

Dopkort efter skiss

Jag har använt skissen som finns som en utmaning hos Fruarna Lilja. Lite kul att jobba efter låsta förutsättningar -dessutom gillar jag tjejernas skisser!!!Ljuset är inte så bra på morgonen så lite tunna färger får ni leva med...3D-lack i blom-mitt och krackelerande lack på stjälkar och blad.Lite olika nivåer med 3D-kuddar.          Insidan.

(bilderna är klickbara)
Skissen jag använt.

Här hittar ni tjejernas blogg: http://fruarnalilja.se/


Förlovning

Fick i uppdrag av en kompis att fixa ett förlovningskort. Det är ju alltid kul!!

Stämpelbodens Älva med hjärta och Hjärta med dragkedja fick det bli. De är färglagda med mörkröd Tombowpenna. Blev lätt överraskad när jag såg vilken färgförändring 3D-lacket gjorde....blev intensivt rosa istället! Funkade ju bra det också =)
En bit embossad bastuisolering hamnade på detta kortet också!

Biljetten har jag hämtat hos Miss Cutiepie. Hon är generös och delar med sig ett helt A4 med liknande motiv!

Motiven är delvis upplyfta med 3D-kuddar.
På hjärtat är det vanlig 3D-lack och på vingarna lack som krackelerar.

(de små bilderna är klickbara)
insida: Inky Wings-motiv                   baksidaSådär, det var alla bilder!!

Nu ska jag roa mej en stund med att slakta ett kasserat nitbälte -snyggt med metalldekorationer på kort!!! =)

I kväll ska jag, lilla maken, brorsan och svägerskan först ut och äta på Babar och sedan kolla på Magnus Ugglas krogshow. Låter väl inte dumt, eller hur?!!

Ända eländiga är ju att det vore kul att se Körslaget -en av körerna är från Mölnlycke. Fast reprisen funkar fint den med!!

Födelsedagskort

Först ut är ett kort till en liten tjej som gillar rosa, lila, prinsessor och glitter!! Ingen jätteöverraskning när man fyller 5 år =)

3D-lack på groda och krona + en massa glitter. Den embossade silverbakgrunden är bastuisolering -bra grejer!!
Textstämpeln kommer från Tingtura. (lilla bilden är klickbar)


Gunilla är hundägare och aktiv inom kyrkan. Tur för mej att det fortfarande finns snö för detta är mitt enda kyrkmotiv....kommer från Stämpelboden i Alingsås.

Hunden är lånad av svägerskan -svägerska med samma intresse är ruskigt praktiskt!!! =)

Min Martha Stewart-stans fick vara snö denna gång. Egentligen är den tänkt för Halloween och heter "Drippy Goo" eller nåt åt det hållet. Ska föreställa blod hävdar dottern....hon har tveklöst en mer dramatisk ådra än jag!!Veckans skiss hos Fruarna Lilja

Gillar veckans skiss massor!! Den kommer jag att använda fler gånger.

Kortet är till min brorsdotter Maja som fyller 5 år idag. Vi är nyss hemkomna från firande och tårtätande, mätta som bara den!!! Huvudpersonen själv somnade före tårtan =) Så kan det bli när man firat hela dagen.

Motivet, en "fölsegris", är från Skogstokiga. Motivet är delvis uppbyggt med hjälp av 3D-kuddar (lilla bilden är klickbar) Ger en rätt kul effekt tycker jag.Här hittar ni tjejernas sida: http://fruarnalilja.se/

Majas lillebror Filip fyllde 2 år förra helgen så vi firade honom samtidigt. Han är grym på att prata och älskar att lära sig fraser att retas med. Hans pappa (min lillebror) tycker också detta är väldigt roligt... Det hela innebär att när jag är i närheten av Filip får jag med jämna mellanrum höra att "Monica har ingen Slice"!!! (det har hans mamma) Rackarns unge!!!

Hans stora intresse i livet är bilar så motiv på hans kort var ju inte så svårt! Får tilläggas att den unge mannen blev rätt nöjd =)Ytterligare ett födelsedagsbarn har vi firat idag: min svärfar!

Så här blev hans kort:Idén har jag stulit från min svägerska Lotta!! Här hittar du hennes blogg: http://lottasdesign.blogg.se/


Olivia 2 år

En av mina arbetskamrater har ett litet barnbarn som fyller 2 år idag. Den lilla damen ifråga har en svag tand för katter, lila och glitter =)
Ett skak-kort fick det bli!!Den busiga katten med en uppdragen blomma i munnen är en Freebie som finns att hämta på bloggen hos Motivet.com.

RSS 2.0