Fantastiska Rimnas blogcandy

Rimna är en ruskigt duktig kortmakare som just nu har en ruskigt generös blogcandy. Den pågår fram till den 29/3 kl 18.00 för att vara precis =)

Rimnas blogg är väl värd ett besök -sååå mycket härlig inspiration!! Klicka på bilden för att hitta dit.


Blogcandy hos Gummiapan -stämplarna hamnade hos mej!!! =)

För ett tag sen hade Gummiapan en bloggcandy där de lottade ut ett ehlt stämpelsläpp till en av dem som lämnade kommentar. Nu var det så härligt generöst så ALLA som kommenterade fick motiven hemskickade!!!
Här kommer ett första kort där jag använt två av motiven till brorsans goe lille treåring:

Den lille roboten är monterad på 3D-kuddar för att ge lite höjd.

Gummiapans blogg hittar du HÄR!


Barnvagn i 3D

Hej där!
Jag  gör oftast kort, 15*15cm, men ibland är det kul att göra nåt helt annat. Min arbetskompis blev morbror alldeles nyss och ville ha ett annorlunda "kort". Modellen till denna barnvagn kommer från Maya, DT hos Inky Wings. Det var där jag hittade instruktionen.

På baksidan av täcket finns plats att skriva en hälsning. Texten kommer från Stämpelkällan.


Pysselmyrans utmaning: häftat band

 

Det här motivet med alla buskar i krukor är som gjort för att byggas i olika nivåer! Fick blodad tand vad gäller penselmålning och flytande Distresser så här kommer samma färgläggningsteknik igen.

Band som dessutom skulle häftas fast...hmmm...Fram med garn och virknål! Mönstret är jättelätt och hittas HÄR! Det är San som varit i farten =) Det är dessutom hon som ritat stämpelmotivet också -finns hos Stämpelkällan.

 

Gröna häftklammer fick det bli!


Utmaning hos Fruarna LiljaNu var det ett tag se jag hängde på en av utmaningarna hos Fruarna Lilja. Milo o Anna brukar ha så jättefina skisser att inspireras av!
Så här ser skissen ut till veckans utmaning:

 

Jag har följt skissen men hoppade över halvcirklarna. Kortet är till en liten kille mina föräldrar ska fira i helgen.

Den härliga nallen har San ritat. Du hittar den HÄR!

 

Nallen fick mej att plocka fram pensel och flytande Distresser igen. Kul att penselmåla men det tar lite längre tid helt klart =)

Fruarna Liljas blogg hittar du HÄR! Utmaningen avslutas på söndag kl. 22.00.

Ha en härlig helg!!


Gulligt får till gullig tjej!

 

En liten go tjej fyllde fyra för ett tag sen. Till små damer är det så kul att göra kort: det kan liksom inte bli för gulligt!

Det här goa fåret, som förresten heter Ullis, har San skapat. Finns att hitta hos Stämpelkällan =)

Fick också använt en ny blomkant från MS. Blev nästan som ett tårtpapper!! Ullis sitter på 3D-kuddar och har fått färg som fluffar upp i värme i pälsen. Kul att använda den på nåt annat än julkort =)

Här kommer en närbild på ull-fluffet. Visst blev det lite kul?!
Nu ska jag återvända till pysselprylarna för jag behöver nåt som piggar upp i snöandet....jodå, skulle gissa på 5cm, som bara ligger där o retas nu när allt det gamla nästan försvunnit!! Ja, åtminstonde så såg man gräs i kanterna av gräsmattan..

Utmaning hos Pysselmyran: en ficka!

Veckans utmaning ska alltså innehålla en ficka. Min lilla Post-it-block-hållare har en ficka för att hålla själva blocket på plats så den blir min tolkning av utmaningen =)
Pysselmyrans blogg

Jag har gjort blockhållaren precis som ett Easel-kort. Kul att greja i det lilla formatet ibland!

Motivet kommer från Stämpelkällan.

 

Svärmor kom precis förbi i det fantastiskt soliga vädret. Efter en kopp kaffe i uterummet så fick blocket följa med henne hem =)

Nu kallar tvättmaskinen.....


Utlottning hos Stämpelkällan och vårskiss hos Mias Mix!

Idag bröt solen igenom diset en stund och gav lite vårkänslor. Om man toppar det med lite grönt + doften av nybakade bullar så kanske våren infinner sig på riktigt =)

Hos Mias Mix finns en skissutmaning på vår-tema. Sista dag att delta är den 15 mars. (jag är ute i god tid!!!)

Så här ser skissen ut:

Bullarna är gjorda i Fimo-lera, 3D-lackade och till sist lite Pearlmaker som socker. Den fina spetsen är virkad efter Sans mönster. Inte svårt och hon förklarar hur du kan anpassa den till olika bandbredder.

Kan berätta att när jag limmade alla de hysteriskt små (men väldigt fina...) halvpärlorna hoppade både det ena o det andra ur munnen på mej...

Tycker du att "Vera bakar bullar" är ett härligt motiv kan du skutta över till Stämpelkällans blogg och lämna en kommentar. Då har du chansen fram till söndag att vinna denna gosiga bullbakerska!!

Önskar dej en gó fredag!!

Extra kul om du vill lämna en kommentar här också. Jag är ruskigt nyfiken på vilka ni är som hälsar på =)


Vid 40 svävar man på moln =)

Svägerskan ville ha ett kort till två av sina vänner som firade 40 i helgen. Ursprungstanken var att de skulle få ett fruktträd så jag var ruskigt nöjd med min lösning...Nu blev det en spa-behandling i slutändan. Så det kan bli!! Svävade på moln gjorde de kanske ändå?!!

De goa änglarna på molnet kommer från Stämpelkällan. Jag har limmat fast Flower Soft på molnet för att få lite "fluff". Det härliga trädet är en äldre Magnolia o jag gillar att man kan sätta dit egna initialer i hjärtat!

Glöm inte att kolla in Stämpelkällans blogg! Idag visar Jenny hur hon gör jättesnygga bakgrunder med embossing-teknik.


RSS 2.0