From the Heart - January, part of this one is a freebie!!!

I'm still joining the ongoing  monthly challenge at From the Heart Stamps. This means that for each month I enter the challenge using that months digi, I recieve the next digi-stamp as a gift!!
But this month is special: Faith is giving away one digi for free so anyone can start joining this month, isn't it great?!!
 
I promise, her digis are really cute <3
 
This month I've played with "Caught your heart", the kitten with the heart-part is the one for free.
 
 
 
Since I've used Copics for coloring I also enter this card in Challenge 9 at Copic Marker Sverige: Anything goes. You are allowed to enter three cards so I give it one more go!
 
Happy Crafting, Monica

Jippie - San är på gång med nya digisar!!! <3

Japps, så härligt är det!!! =)
San har ju haft fullt upp ett tag med den kommande utökningen av familjen! Fast fullt upp har hon förstås fortfarande och dessutom med flytt  på gång. Men hon har tecknat igen, nya digisar släpps inför Alla Hjärtans Dag. Bara kolla så urcharmigt fina de är:
 
Jag har fått lov att leka lite med dem =) Så här blev ett kort till vårt ena fadderbarn Sara, inte ett valentinkort alltså, men de här góa filurerna passar ju till allt möjligt!
 
En liten närbild på den söta nallen:
 
Nallen är färglagd med Copics:
 
Jag passar också på att delta i utmaning nr 9 hos Copics Markers Sverige: Anything goes.
 
Glada kramar!!!
// Monica
 

Stämplad bakgrund

Hej där!
När det gäller det här med att stämpla sina bakgrundspapper är utan tvekan Ingrid/INOLA den okrönte drottningen! Men testa kan man ju alltid! =)
Jag har valt en stämpelfavorit: vykort från Prima, en sån där oumbärlig liten stämpel för blygsamma 20kr. Sånt gillas! Fyndade du den hos Lotta på rean betalade du inte mer än 10kr =) Vill du ha koll på allt material får du kolla >HÄR<.
 
De bakersta stämplarna färgade jag in med distresser. När det var klart insåg jag att den orange färgen blev för dominant även om det är en av mina favoriter... Blev till att dämpa med Gesso!
 
Jamen hur blev det nu då???!! Så här:
 
 
De där chipboard-hjärtanen är lite av en favorit för tillfället =)
 
 

Doodling med knappblommor

Hej där!
Denna månaden är tanken att bloggen hos En Liten Butik ska inriktas på Mixed Media, journaling, doodling, Home decor,filmstrips, scrapbooking Diary och liknande.
Spännande utmaning för oss som inte sysslar med LOs!
 
Idag har jag gjort ett litet Pocket Card, bara 10*10cm, inspirerad av San. Hon gör ofta den varianten. Jag kommer säkert att göra fler: kul med den lilla ytan o lysande bra sätt att använda alla små spillbitar jag inte vill kasta!
 
 
Små glada "telefonklotter-blommor" och inte en enda stämpel...=)

Julkortskavalkad...

En gäng julkort till, några alldeles nygjorda - i år är tanken att sprida ut julkortstillverkningen över året. Får se hur det kommer att gå...=)
 
 
 
Goa Bildmålar-tomtar som smakat på glöggen kanske?!
 
 
 
En Washitejpsgran till. Jul står det på stickersarna.
 

Mystext o födelsedag

Nu var det en stund sen jag uppdaterade här!
Två kort har det blivit för En Liten Butik, ett kort med en av de fina texterna från Kaisercraft som Lotta har i butiken o ett med Journalingcard och Fnyz-cirkel =)
 
Håll tillgodo:
Väldigt sparsamt med dekorationer blev det för jag ville att motiven o då speciellt texten skulle hamna i fokus. Bildmålarkillen är färglagd med flytande distresser.
 
Temat hos ELB denna månaden är klassiska LO-områden: Mixed Media, journalling, doodling bildserier och så. Fast det går ju att få till varianter på kort också. Det härligt prickiga textkortet fick bli en dekoration istället =)
 
För att få lite höjd har jag klistrat upp textkortet på en bit pizzakartong -precis lagom höjd o lättillgängligt nu kring alla helger, åtminstonde hos oss...
Pillrigt var det allt att få till den tunna linjen runt bokstäverna utan att slinta! Men med läsglasögonen gick det finfint. Bara att inse: 2013 var året då detta tantattribut blev ett faktum i mitt liv =)
 

Ha det gott!!

RSS 2.0