Sans nya freebies är två góa tjejer

Hej där!

I två veckor framåt kan du hämta hem dessa charmiga tjejer hos San. Du hittar dit om du klickar på loggan längst upp i min sidebar!

Så här blev mina kort:

Om du skuttar över till Sans blogg en sväng kan du kolla in vad de andra DT-tjejerna hittat på med dessa motiv.

Skissutmaning blev bröllopskortJag fick ett snabbt uppdrag att fixa ett kort till ett bröllop. Tänkte först använda samma upplägg som kortet jag gjorde rätt nyligen för att få tiden att räcka till. Fast det är ju inte så kul...Hittade veckans skiss hos Fruarna Lilja och fick ny inspiration =)

Här kommer skissen:


I övrigt gällde det att få med grönt någonstans på kortet.

Så här blev det hela:Den lilla stjärnan ovanför namnen symboliserar deras lilla dotter Stella =)


Bröllop

En kollega har varit på bröllop i helgen och här kommer kortet hon beställde. Fick äntligen testat det brunmelerade papper jag sett t ex Linda använda som kortbas. Tycker det är jättesnyggt men i vanlig ordning tar det en stund mellan inköp och användande =)


Blogcandy + utmaning hos Tessan!!

Tessan har haft imponerande 10.000 besökare i sin blogg!! Detta firar hon med en utmaning: använd en av hennes skisser eller lifta nåt hon gjort. Jag har en svag tand för skisser och att hitta en som lockade var inte svårt!

Först en liten visning av vinsten:


Klicka på bilden så kommer du till Tessans blogg!!!Här kommer skissen jag valt:Till sist kommer då själva kortet:Ruskigt mörk bild blev det! Lyckades inte pricka in solsken även om det åtminstone är en utomhusbild. Ja, ja. Får se om jag orkar byta ut den...

Jag har använt crackle-gloss på delar av trädstammen + flugsvamp och 3D-lack på svampkillarnas prickar o skor. Flugsvampen sitter på distanskuddar. Spireahäcken fick släppa till lite grenar eftersom jag också tänkte hoppa på Pysselmyrans veckoutmaning: använd nåt från naturen.

Pysselmyrans blogg hittar du här:
http://pysselmyran.blogg.se/

De små svampkillarna kommer från just Pysselmyran. Trädet, ugglan o flugsvampen är från Vilda Stamps.


Fler vinster =)

Turen har varit på min sida igen!!!

Jag var en av dem som vann när "Kortskissen" hade en utmaning att tolka den 100e skissen. Ett dekorationspaket från Papermaze landade hos mej!! Härligt =)

Sara hade en utmaning i sin blogg som gick ut på att stämpla sitt eget bakgrundspapper. Även där föll vinstlotten på mej!! Ett vackert kort och en gäng små, söta stämplar dök upp i brevlådan. Visst är de fina!!


Tänk att vinna detta.....=)

Landstoken har en alldeles fantastisk blogcandy som pågår till den 8 augusti. Chansen är inte så stor, men tänk att vinna allt detta....måste bara prova =)
Jobb i morgon så då behöver man pigga upp sig lite med nåt kul! (jobb är kul, men det känns inte riktigt så nu...)Här hittar du dit:

http://landstokensscrappyhappy.blogspot.com/2010/07/blogg-candy-tom-8-augusti.html

RSS 2.0