November Stamp of the Month at From the Heart Stamp

Time again for the digi of the month, a cute little Christmas Angel.
If you want to join this ongoing challenge, you have to buy the first Digi of the month. After that you recieve the next one as long as you participate, great isn't it?!
You find more details at From the Heart Stamp.
 
 

Vintrig vintagekänsla

Hej där!
Hög tid för julkort, hur går det för dej?
Detta kortet funkar både som julkort o vinterhälsning, får se vilket det blir =)
Denna gång har jag gått loss med en massa material från ELB (fortfarande fraktfritt!) o det som inspirerade alltihop var de vackra skridskorna. Nu blev de bruna på det här kortet men annars påminner de om såna där vita med luddkant jag hade som liten tjej... Undrar om det fortfarande spolas fotbollsplaner så ungar kan åka?
 
En stencil, gesso o lösglitter innan gesson torkat fick bli bakgrund. Jag gillar den upphöjda effekten!
 
Ursnyggt o härligt lättsmält, superglittrigt embossingpulver: Vintage Embossing Tinsel från Stampendous -en ny kärlek!!
Mamma o pappa, känner ni igen etiketten från era temuggar?! =)
 
Kram i höstmörkret!
 

En urcharmig liten julkanin hittar du hos San!

Hej där!
Min kompis San har en Digi-webshop med de allra ljuvligaste små filurer o en massa annat fint! Jag är helt förundrad över hur mycket fint som ramlar ur hennes penna <3
Gillar du att sy så kan jag dessutom tipsa om att hon nu designat trikåtyger också! Hennes blogg är mer än väl värt ett besök om du inte varit där tidigare.
 
Men nu var det ju då kaninen jag skulle visa.....
 
 
Härlig jultext kommer från Gummiapan.
 
 
Bara kolla in denna lilla Söt-nöt med moroten inslagen o säkert på väg till julfest nånstans, kanske i närheten av där jag bor..... Har jag berättat att jag bor i Skogen? Det står faktiskt så på skylten =)

Pappas dag igår!

Min pappa fick en bukett med trädgårdens absolut sista blommor, härligt galet att hitta blommande ringblommor i november! =)
Han fick så klart ett kort också, materialet hittar du hos ELB. Inspiration till kavajkort hittar man massor av på nätet, bara att googla.
 
 
 
 
Du har väl förresten inte missat månadens utmaning hos ELB: Presentinslagning. Passar väl alldeles lysande som advents- och julförberedelse?!
Nu får det bli julkortsfokus för mej ett tag igen!!
Kram, Monica

RSS 2.0