Veckans utmaning: använd knappar!

Denna veckan är uppmaningen hos Fruarna Lilja att använda knappar. På mitt kort hamnade de i mitten av blommorna.
Knapparna kommer från en av makens kasserade skjortor, bokstavligt talat räddade från sophinken =)I min sidebar finns länk till tjejernas blogg!

Maerith har fyllt år!

Min svägerska Lotta har en mamma som nyss fyllde 70 år. Mina föräldrar ville jag skulle fixa ett kort och här kommer det:

Maerith är inte så lite kreativ: hon syr fantastiska klädkreationer (Maja är lycklig ägare till en uppsjö av fantastiska prinsessklänningar!), hon har ett förflutet som hattmodist och gillar eldrivna verktyg!!

 

 

Den lilla hatten virkade Jossan, min dotter. Visst är den söt?!! Annars virkar hon mest läskiga små monster...

 

 

Rosorna har jag stansat ut från en lärobok i historia =), färgat in, vikt, limmat o glittrat. Så kul att göra egna dekorationer tycker jag!!

 


Studentdax =)

Nu har jag en gäng studentkort som ska fixas till!!

Två av dem kommer här! Det första utgår från veckans skiss hos Fruarna Lilja:

 

Så här blev mitt kort:

 

 

Nästa kort är med en av mina favvo-älvor från Stämpelboden. Har inte bestämt mej för vad jag tycker om det här kortet ännu. Känns lite spretigt.... Vad tycker du? Idé om ändring?

 


Papper är kul!!!

I Lenas blogg kan man fram till den 22 maj ta chansen att vinna ett av fyra papperpaket, designade av Anette Philip för Frejas Skapargård. Alltid kul med svenska produkter =)Vill du hänga på eller bara titta på de övriga paketen så finns Lenas blogg här:

http://lenascrappar.blogspot.com/

Ny blogg och snart ny nätbutik!!

Vilda Stamps har en ny blogg och kommer så småningom att öppna en ny nätbutik. Redan nu kan du kika på några av motiven i bloggen.

Du hittar dit om du klickar på loggan (fickuret) i min sidebar =)

Så här skriver de på sin blogg:

Varje dag mellan den 1-20 maj lottar vi ut en stämpel till någon av er som kommenterar här inne i vår blogg, gäller dock INTE kommentarer till vårt BlogCandy. Vilda Stamps butik kommer att öppna den 20 maj, om inget oförutsett händer, och då kommer vinnarna vi har lottat ut att få välja varsin stämpel ur det nya sortimentet.

Den 20 maj är det tänkt att e-butiken ska vara färdig, och då kan du beställa våra stämplar! Men redan från idag kommer vi att visa upp våra alster med de nya motiven, och ha lite utlottningar och ett blogcandy.

Kramar från gänget på Vilda Stamps.

Mamma fyller år

Har gjort ett kort till mamma efter skiss hos Fruarna Lilja.

Mamma!!! Om du är här och kollar innan din födelsedag är det läge att vänta lite!!! =)

Här kommer skissen:Eftersom mamma gillar att baka bröd så funkade mina nya stämplar alldeles lysande =) Texten kommer från Artic Sisters. Swirlarna köpte jag från Pysselmyran på Kungälvsmässan. De är hur fina som helst tycker jag!!

RSS 2.0