Stämpelkällans bloghop!!!

Welcome to Stämpelkällan’s first ever bloghop to celebrate the new release that is coming in a few days!
If you came here from Jenny/Pysselgalen then you’re on the right track! If you didn’t, go to Stämpelkällans blog to start from the beginning, so you don’t miss anything.

Välkommen till Stämpelkällans allra första bloghop för att fira att nya stämplar släpps den 1 februari, på tisdag alltså!!
Om du hittade hit från Jennys blogg/Pysselgalen så är du på rätt väg! Om inte så så gå över till Stämpelkällans blogg och börja från början så du inte missar nåt.
De här goa kycklingarna bakom ägget är en av de nya motiven. Det är också de små fjädrarna på hjärtat.
These cute chickens behind the egg is one of the new stamps. So is the feathers I used on the heart.Jag har jobbat med flera lager och använt 3D-kuddar för att skapa volym.
I've worked with several layers and used thick tape to create a volume.

If you want a chance to win this Easter-stamp with the two chickens (and the grand prize at the end), please leave a comment before hopping on to the next one, which is Stempeltigger
Good luck everyone and we hope that you enjoy hoppin’ with us!

Om du vill ha chansen att vinna den här goa påskstämpeln med de charmiga kycklingarna (och det stora priset när du är framme) så lämna en kommentar hos mej innan du hoppar vidare till nästa blogg, som är Stempeltigger.


Lycka till allihop och vi hoppas ni har kul på vägen!!

Kram/Hug, Monica

Skissutmaning hos Stämpelkällan

Hej där!!

Just nu pågår en skissutmaning i Stämpelkällans utmaningsblogg. Fram till den 3 februari har du på dej om du vill delta. Om du dessutom håller dej till de angivna färgerna får du en extra vinstchans.
Vinst är hela fyra stämplar: två av de goa damerna, en snödroppe o en härlig hare -perfekt till påsk =)

Detta är den sista utmaningen på ett tag. Men det kommer att hända en massa annat spännande i bloggen framåt!!! Det hela startar upp på söndag med en bloghop så kom tillbaks då!!  Du kommer att få chans att vinna någon av de 30-talet nya motiv som släpps i månadsskiftet!!! Och jag som har tjuvkikat kan avslöja att de är kanonfina =) Finns både älvor, troll, hjärtan, drakar o en gäng alldeles ljuvliga påskmotiv!!

Nåt att se fram emot, eller hur?!!

Här kommer så min tolkning av skissen:Båda motiven hittar du i Stämpelkällans nätbutik.


Finns så kul almanackor...

.....med tomma plastfickor som utsida så man kan fixa till en egen bild!!

Så här blev förstasidan till den kalender min kompis fick med sig när hon åkte iväg på ett års arbete i Bangladesh.


Tänk att vinna så vackra spetsar....De här vackra spetsarna lottar Maria ut på sin blogg. Vill du delta har du fram till den 21 januari på dej.

HÄR hittar du Marias blogg!

Stämpelkällan söker fler DT-medlemmar

 

Ja, ruskigt bra är det att du nu har chansen att söka till Stämpelkällans DT-team!!! Tre nya medlemmar söks och om du är intresserad har du fram till den 30 januari på dej. HÄR hittar du förutsättningarna =)

Motiven på mitt bokmärke kommer så klart från just Stämpelkällan!


Snowman Soup

 

Det gäller att passa på o mysa lite extra nu när det är kallt och snöigt. Dottern gör detta genom att sörpla Snowman Soup (varm choklad, minimarshmallows och en polkagriskäpp att röra med) och grilla små marshmallows över värmeljus. Hög mysfaktor =)


Ett dopkort på nya året

Nytt år, nya små bebisar!!!

Denna gången blev det en Penny Black med sommarkänsla som fick jobba lite. Till små killar funkar blommor alldeles lysande trots snön på utsidan =)Ny ambition för i år är att faktiskt använda mina stansar mer.Här blev det Moxie-alfa o hjärtbård från Quickutz.

Skiss hos Fruarna Lilja

Nu var det ett tag sen jag hängde på Milo o Annas skissutmaning. De skapar härliga skisser att jobba efter! Så här ser den senaste skissen ut:
Jag har gjort ett bebiskort med några av Stämpelkällans motiv.Det är premiär för min nya kantstans med fjärilar. Visst är den fin?
Bebis o text sitter på 3D-kuddar. Swirlarna är först målade med krackelerande färg och sedan lackade. Glitter finns både här och där, men i vanlig ordning syns det inget vidare. Svårt att få med det på bild! Det är samma sak med embossing: på texten har jag använt hologram-pulver.

Önskar er en god fortsättning på nya året!!!!!

RSS 2.0