Skiss-utmaning

En ny skiss-utmaning finns hos "Fruarna Lilja".
Min tolkning blev ett beställningskort till en mamma. Texten kommer från Artic Sisters.
En massa gloss finns på ballonger och paket. Själva motivet är glittrat med penna.

 

Här hittar ni tjejernas blogg: http://fruarnalilja.se/


Svensk Scrapbooking har stor blogcandyhttp://www.svenskscrapbooking.se/

Dragning av en massa priser är i morgon, på Alla Hjärtans Dag.

Stavningen fixad!

Sådär, nu hoppas jag det stämmer! Tjejen som beställt dopkortet gav mej fel stavning och självklart hade jag hunnit limma dit namnet.

Motivet är färglagt med Promarkers + skuggat med MCP. Detaljerna ät förstärkta med glitterpenna, men det syns inte i det dåliga ljuset.Inte så mycket dekorationer denna gången, men det blev mycket "liv" ändå med alla prickar =)

Boxning och katter

Först ut ett kort till Micke som har boxning som sitt stora intresse.
Så här landade det:Gillar min nya stjärn-die massor!!Arne är min morbror och han fyller 80 år! Egentligen är väl hundar det han haft mest, men en och annan katt har också funnits. De hade bl a en Rex som jag var fascinerad av som liten: den såg permanentad ut =)Den nya Marta Stewart-punchen är fin tycker jag: gillar när man kan böja ut vingarna på fjärilarna!!

Höll färgtonerna lite dämpade så det inte skulle bli för snuttigt, men lite 3D-lack på blommor och fjärilar blev det.

Hade en annan blomma från början, en gjord med hjälp av stans och boksidor men den hade inte funkat att skickas på posten. Skalpell är bra till mycket... Har ett sånt projekt till: fått fel stavning. Blir inte helt lätt att fixa men nåt får jag hitta på. Är inte alltid bra med lim som biter ordentligt =)RSS 2.0