Tårta är toppen!!

Jag tycker jättemycket om Stämpelkällans runda, livsglada damer!! Vera i tårtan är en av de goaste =) Kanske för att tårta är så gott eller kanske för alla tillfällen som är värda att firas.

 

Lite Puffy-färg som grädde och lack på jordgubbarna blev det också. Hittade en instruktion på hur man kan stansa en cirkel med en MS-stans för hörn. Finurligt, eller hur?!


Blogcandy hos Gummiapan

Sista dag att delta är den 24e februari. Klicka på bilden för att komma rätt!!


En kul vikning!Hittade en effektfull vikning via en Youtube-länk hos Sari. Hon är fenomenal på att hitta små, användbara klipp!!

Kortet landade hos kusin Anna som fyllde 16 alldeles nyss. Converse är ett måste i hennes garderob så motivet från Osmil kunde inte bli så mycket bättre =)

Om man vill kan man fästa flärparna lite tightare med 3D-kuddar fast jag gillar att de sticker upp ordentligt!!
Jag har gjort en skiss!!!


Utmaningar är både spännande och utvecklande men inte alltid lätt och enkelt....fast det är väl lite av poängen med det hela tänker jag =)
Min allra första skiss nånsin finns nu att beskåda i Stämpelkällans blogg!!! Rätt nöjd blev jag allt.
Här kommer kortet jag gjort efter skissen:

Snuttigt motiv, eller hur? Passar ju väldigt bra idag

eftersom det är Alla hjärtans dag <3


Ett projekt som heter duga...=)

I går var det min grupps tur att visa upp "veckans projekt" hos Stämpelkällan. Denna gång hade San gett oss en uppgift: skapa kortlådor. Jo tack!!! Jag som ALDRIG skapat annat än kort, möjligen nån annorlunda vikning men inte mer!!
Men efter mycket möda *läs: massa tid framför datorn för att hitta en form jag gillade* o ett antal "nya ord" blev äntligen min mall klar. Själva lådan består av två hoptejpade lådor.

Blev rätt nöjd i slutändan. Inte minst för att jag fick till en självlåsande botten =) En sån där som finns på "riktiga" förpackningar ni vet.
Kolla in o tyck till:Tänkte den kunde vara bra att ha t ex på jobbet för att visa upp kort om det mot förmodan blir ett par över...vi har en stor familj =)
Motiven kommer från Stämpelkällans senaste släpp.

Ha en skön söndagkväll!!!

Chans att vinna "veckans stämpel"!!!

God lördagsmorgon!
Hos mej är solen på gång men det är -12 grader ute. Brrrr...
I stämpelkällans blogg är det utlottning varje fredag. Fram till dragningen på söndag kan man kommentera för att ha en vinstchans.
Denna vecka är jag involverad i det hela. Ängel med aura är motivet och så här blev mitt kort:


Glöm inte att skutta över till bloggen och kommentera under fredagsinlägget!! Där kan du också se de övriga tjejernas varianter. Spännande att samma motiv kan bli så olika =)

På måndag o tisdag får du också skutta över till Stämpelkällan-bloggen. Då är det min tur att fixa till skiss o lite tips. Kan behöva lite glada kommentarer o hejjarop för det där är nya o rätt vingliga områden för mej...=P


Essmo imponerar!

Denna urduktiga pappersekvilibrist imponerar både med sitt skapande och med att ha kommit upp i 40 000 bloggbesökare!! Där ligger jag i lä =)

Den stora händelse firas med en blogcandy som heter duga:


För att komma till Essmo klickar du på bilden! Dragning den 10e mars.

Så mycket nytt!!!Just nu händer det massor runt Stämpelkällan: en massa nya, härliga motiv har just släppts i E-butiken, vi har fått flera nya DT-medlemmar och inte minst så är det en helt ny struktur på bloggen!!! Det är hur kul som helst =)

Måndagar är skiss-dagar, på tisdagar blir det lite tips av olika slag, onsdagar o torsdagar visar vi upp lite olika grejer vi gjort. På fredagar blir det "veckans stämpel". Det innebär att vi är ett par stycken i teamet som skapat med samma motiv. Den utvalda stämpeln lottas sedan ut bland er läsare =) På lördagar visar några av oss upp nåt kul projekt som inte är kort eller LO! Glöm inte att kolla in Stämpelkällans blogg är mitt tips!!!!

Här har jag använt ett av de nya motiven, kyrkfönster, och skapat efter den skiss som fanns i måndags. San hade gjort den. Hon är också "mamma" till själva motivet =) Passar fint till både konfirmation, dop o bröllop tänker jag.

 

En massa glitter finns det både här o där! Färglagt har jag gjort med Promarkers och själva rutorna är täckta med 3D-lack för att få lite glaskänsla.

 

 

Nu ska jag återvända till pysselbordet (dvs hela köksbordet o delar av vardagsrummet...). Ha en gó söndagskväll, o lämna gärna en kommentar om du har lust!


Tack!!!

Nu är Stämpelkällans bloghop avslutad för denna gång.

Tack alla ni som ville vara med och som lämnat kommentarer i alla våra bloggar. Hoppas ni haft kul på vägen och att ni fått lite ny inspiration av alla härliga motiv som nu kan hittas i nätbutiken!!!
Vinnare i utlottningarna kommer ni att hitta i Stämpelkällans blogg så fort dragningarna är klara =)

Har ni förresten kollat in allt nytt som kommer att hända i bloggen??! Det blir både skisser, tutorials och fler utlottningar så glöm inte skutta över och kolla!!

Kram till er alla!!!

Monica

RSS 2.0