Ny utmaning i Stämpelkällans utmaningsblogg!!

Har ni kollat in de fina stämplar man kan vinna?
Det går bra att delta fram till midnatt den 2 december.

Uppdraget denna gång är att skapa med pärlor, glitter och bling!!

Här kommer mitt kort:Ytterligare ett julkort har jag som jag inte bloggat här:En av våra små rått-damer smög också med....


Efter Snojbis skiss, men inget julkort...

Hej där!

I förra inlägget skrev jag att jag missat en liten detalj i Snojbis utmaning: hon ville ju ha julkort!!

Jag gjorde ett födelsedagskort till kusin Max som fyllt 5 år.... =)
Fick därför bli ett kort till lite hastigt o lustigt till själva utmaningen.

Kortet kändes åtminstonde helt rätt med tanke på att mottagaren öppnade dörren iförd Spindelmannen-sockar när vi anlände till kalaset!

Motivet är en freebie från Whiff Of Joy.Triss i skissutmaning!

Tre tjejer har fixat till varsin skissutmaning i sina bloggar. De samkör dem och deadline är i kväll vid midnatt. Japps, åter igen i tid men inte i god tid =)

Jag lyckades dessutom strula till det lite då jag missade att en av tjejerna uppgett att det skulle vara ett julkort...enda kortet som INTE var just det gjorde jag efter hennes skiss såklart! Fick alltså bli ett fjärde kort =)

Här kommer de:

Onkis
skiss
Snojbis skiss:Här skulle det vara ett julkort och nåt turkost skulle vara med.
Olsis skiss:

Redan i morgon har tjejerna lovat att blogga vinnarna!! Spännande =)

Oavsett så är det kul just att jobba efter skisser tycker jag. Blir liksom en extra knorr på skapandet!

Dessa tre tjejer visar upp en massa fint i sina bloggar, så skutta över och kolla!! Jag har länkat deras namn.

Cute Card Thursday

Här hittar du till utmaningsbloggen jag gett mig på!

Så här ser denna veckas skiss ut, skapad av Susan:Min tolkning:Kortet landade hos Alexandra som fyllde 17 år igår -grattis igen, tjejen!! Tårtan var grym =)Den góa älvan har fått färg, glitter och till sist ett lager krackelerande lack på vingarna. Färglagd med Promarkers.Grattistexten är stämplad på krympplast och krympt med värmepistol. Blir urläckert tycker jag!!

Har du testat krympplast?

Min tolkning av utmaningen!

Denna gången är det jag som håller i utmaningen i Stämpelkällans utmaningsblogg. Jag har valt ett uppdrag som kräver lite extra finurlighet:

Jag har knorrat till det lite extra för er, det tyckte åtminstonde mina DT-kollegor =)
Jag tror ni fixar detta alldeles lysande!!
Det sägs att kvinnor har de mest fantastiska och oväntade saker i sin handväska. Nu är det upp till bevis!!
Denna veckas utmaning går ut på att skapa med något från just handväskan: läppstift, gamla kvitton eller vad du nu hittar.
Om du inte har nån handväska? Då får du fynda i jackfickor eller plånbok istället!
Ska bli spännande att se vad ni skapar =) Sista dagen att vara med på denna utmaning är midnatt den 18:e november.

Kram, Monica =)


Här hittar ni dit! Häng på vettjá, än är det inte den 18e!!

Min egen tolkning kommer här och består av delar från en receptbroschyr -har en förmåga att plocka på mej ett gäng... + två gem uppfiskade från botten av väskan.


Stämpelkällans jul

Här kommer två nya julkort med motiv från Stämpelkällan. skulle ha bloggat dem på inspirationssidan också men mitt inlogg har gett upp =(
Är inte alltid lysande bra med teknik....det ska ju bara funka!! Fast känner jag mej själv är det lite tidigt att utesluta ett "systemfel 30"....dvs felet finns 30cm från skärmen!!San har ritat både ängel och gransvirl!! Fina, eller hur?
Här har jag maskai ihop motiv så det ryker!!! Hela 6 olika motiv blev det. Massa glitter o dessutom crackle-lack på girlangen och i lyktstolpens glas. Den lilla tjejen är ett motiv jag spegelvänt. Hon är monterad på 3D-kuddar för att få lite höjd på det hela.

Nu finns en ny utmaning i Stämpelkällans blogg å det är jag som hittat på denna gången =) Skynda dit och delta! Om du inte har nåt motiv från Stämpelkällan finns en lösning -gå med som bloggföljare så får du en freebie på mailen. Visst är det finurligt!! Digitala motiv går ju dessutom att själv välja storlek på.

Julkort för Stämpelkällan

En hel gäng fina julstämplar landade i min brevlåda för ett tag sen. Kan man bli annat än lycklig?!!Illa värst, men det är första testet av detta svartglittrande embossing-pulver! Länge sen det inköptes....=)

Textstämpeln är ursnygg tycker jag. Kolla i webb-butiken för bättre bild! (Stämpelkällan så klart)Detta är min tolkning av den fina skissen som just nu är utmaningen i stämpelkällans blogg. Är du sugen att se fler tolkningar från resten av DT-teamet så skutta över och kolla!!
Allra roligast vore om du hänger på utmaningen förstås! Den pågår fram till den 4/11 så visst finns det tid att hinna skapa =)


Dax för lite uppdatering!!Hej på er!!

Nu var det bra länge sen jag la in några nya bilder....lovar bot och bättring =)

Först ut ett kort till en glad 50-åring med orkidéintresse...blommor blev det åtminstonde!Eftersom jag inte gillar att de söta små hÄnglarna saknar munnar så har jag satt dit en!

Verkar inte som att denna blogg-typen fixar att tagga mer än en kategori/inlägg. Får alltså bli ett nytt inlägg med julkort så att de blir sökbara. Pust!!
RSS 2.0