Jag har vunnit!!! =)"Först börjar vi med att presentera en vinnare från lördagens kommentarer."


Med hjälp av Random.org och Susanne som vittne (haha) har jag nu fått fram att kommentar nr 10 är gårdagens vinnare. Grattis till följande inlägg:

Postat av: Monica Härliga stämplar och säkert en rolig invigning!!! Lite långt från Gbg för att uppleva det hela irl så jag får nöja mig med att kolla bilderna.

Huset-stämpeln är min favorit =)


Har alltså varit inne på Inky-wings blogg och vunnit några av de nya stämplarna som släpps i samband med invigningen av deras nya lokal!!!! Hur glad som helst och gissa om jag är nyfiken på vad som dyker upp.....

http://inkywings.blogg.se/Dessutom hade jag tur häromdagen också -jag som aldrig brukar vinna har kommit in i ett stim!!! Då vann jag en Tomas-tomte med pepparkaka på Kortmakarens blogg!!!

http://www.kortmakaren.se/shop/
Kille från landet

Är inte så lätt att hitta kort med personlig koppling till en morbror som fyller 71! Blev ändå rätt nöjd i slutändan =).

Fick dessutom användning för de färgade "glasspinnarna" jag fyndade i somras. Min pappa trodde definitivt jag fått en skruv lös när jag faktiskt köpte dem -han visade dem för mej mest på skoj...

Kortet är mörkt, men det får ni leva med!
Texten syns dåligt, men det står "You´re only a kid once but you can be young for a lifetime"

Snurrkort

Hittade beskrivning på snurrkort i Stämpelgårdens blogg. Kul idé och sådär lagom pilligt att göra!!

http://www.stampelgarden.se/blogg/?p=1427#comment-823

Här kommer min variant - helt klart "lånat" upplägg...


Jossan 16 år

Missade att lägga in Jossans födelsedagskort... Textstämpeln passar henne alldeles lysande för hon är ett riktigt kak- och tårtmonster!!! Bonus för oss andra som gärna smakar hennes skapelser =)

Detta är första testet av cracklepaint för min del och det gav mersmak - tur att det snart är mässdax här i Göteborg!


Födelsedag!

Sommaren har varit lång och lite kort har det allt blivit. Fast jag har varit ruskigt dålig på att uppdatera bloggen.

Här kommer i alla fall ett födelsedagskort! Är till min svåger som fick en föreläsning med Kaj Pollack i present. Kan vara bra att pigga upp sig med senare i höst när det kommer ännu mer blåst och regn!!!
(fast det betyder ju bra pysselväder =)

Den glada Filuren är färglagd med MCP-teknik och "skak-ögon" har han också fått!! Inte för att det syns, men häftorna är faktiskt gröna...
Det här kortet fick faktiskt en liten motivstämpel på baksidan också. Jag är nämligen inte så lite tidsoptimist så baksidan brukar bli en snabb historia!
GRATTIS är glitter-embossat.
Får försöka ta tag i sonen för att hitta ett sätt att få lite bättre bildkvalité. Min kort-blogg är inte direkt prio 1 i hans värld så det blir till att hitta en bra muta skulle jag tro.

BröllopMin svägerska och hennes man ville ha ett kort till en bröllopsfest. Då passade jag på att prova lite av mina nya prylar - nåt magiskt med det där att man alltid behöver nåt nytt...

Bokstäverna är stansade med Cuttlekidsdies i Cuttlebugen på silverpapper. Textstämpeln är silverembossad på en bakgrund gjord med beige/rosa dyna. Hjärtanen är målade med rosa cracklepaint och det bakre fick dessutom en vända med 3D gloss.
Första gången jag använder just dessa hÄnglarna! De är färglagda med distressink-refiller. Kul, men det tog mej en halv evighet =).  Får jobba lite mer med tekniken - sugen på nån kurs för att lära lite mer "tips & ticks"!! Hjärtanen fick lite 3D-lack och nyckeln är silverembossad. Hjärtat i bakgrunden är av rosa/vitt lite genomskinligt papper. Gratulationsstämpeln är också silverembossad.


RSS 2.0