September Stamp of the Month at From the Heart Stamp

This month we who joined the ongoing challenge at From the Heart Stamp recieved some cute birthday birds. I've joined this challenge for quite a while now and I can tell you, Faith draws the cutest digi stamps! <3
 
So this is how my card looks like this month:
 
 
 

Månadsutmaningen hos ELB är blå

Denna månaden är det blått + en komplementfärg du väljer själv som ska dominera  ditt bidrag.
Som lite inspiration har jag skapat ett kort med blått o grönt i fokus. Vill du se vilket material jag använt hittar du det >HÄR<
 
På Pinterest tror jag det var som jag såg någon som stämplat på jeanstyg, som paper piecing alltså. Här kommer min variant med fina hÄnglarna:
 
Bakom motivet har jag satt ett PL-kort från En Liten Butik: "Denna vecka noterat". De är butikens egen produktion och designade av två av mina DT-kompisar. De kan användas till en massa kul o jag gillar att de har svenska texter, så mycket är på engelska annars.

Skissvecka hos ELB med vinstchanser

Hej där!
Denna veckan med sista dag idag har det visats minst en skiss om dagen i ELBs blogg. För varje skiss finns chans att vinna en dekopåse och du har en vecka på dej att skapa. Onsdagsskissen är min och om du vill använda den har du fram till nästa onsdag på dej, alltså den 24e september. Massa fina skisser finns det så skutta över, inspireras o skapa nåt fint!
 
Till min skiss gjorde jag ett kort min pappa fick till sin födelsedag, lite sen leverans eftersom först han o sen jag varit på semesterresa.
 
Jag har använt en av mina masker igen o duttat det fina trädet med hjälp av Gesso. Gäller ju att använda allt jag köper på mej =)
Goa nallen är från Eat Cake Graphics.
 
 

Starstruck?

Nej, inte riktigt så, men stjärnor blev det allt en del!
Jag har i princip stulit en bakgrund rakt av från Jenniter McGuire, den var så fin.
Hur jag gjort? Stencil, embossingpasta o sen distressgnubbning i tre blåa nyanser. Sist skvätte jag lite vatten med hjälp av en pensel. Jag skvätte också med vatten uppblandat med lite turkos pearl pigment. Jag gillar droppeffekten!
 
 
 
Visst blir den upphöjda effekten av de embossade stjärnorna läcker?!

RSS 2.0