Har hoppat på några utmaningar!

Först ut är ett kort som ska lämnas nu idag!!

Hos Fruarna Lilja är den senaste utmaningen att enbart använda brunt, beige, mörkrött + lite svart och vitt.

Jag har länge finulat på det här med värmeljuskort och nu var det så lägligt eftersom värdinnan ikväll har en svag tand för tända ljus i alla förmer. Så här blev det:På tagen står det Gott Nytt År.


Har också hittat en utmaning på ett av de forum jag brukar besöka: Svensk Scrapbooking. Där var utmaningen att skapa nåt juligt i ojuliga färger =) Så nu kan man fundera på om jag är sent eller tidigt ute med julkorten. Är åtminstonde helt klart årets sista!
Får se om jag lyckas ladda upp det i forumet också...har inte testat det tidigare och marginalerna är snåla! (deadline idag, och vi ska vara hos grannarna om 1,5 timmar, helst klädda för fest dessutom)

Ja,ja här kommer nu kortet:Blomman har jag gjort själv!!! *nöjd*


Önskar er som är här och kikar ibland ett riktigt Gott Nytt År!!!

Julkort

Här kommer nu några av årets julkort!

Hoppas ni haft en lika härlig julafton som jag med både tomte och massa god mat! Som extra bonus i år hade vi dessutom snö =) Fast idag regnar det, så snötäcket krymper. Fast det utlovas mer i kväll och natt -vi får väl se!

Nu ska jag kasta mig över lite mer pyssel =)

Har lite funderingar på att få bättre styrsel på min stämpelförvaring. Inte direkt partyvaring på det projektet, men det är hopplöst när jag inte har ett mer lätthanterligt system!


Utmaning hos Kutzingar!

Jenn, som har en blogg med massor av "kutzingar" (dies från QK mfl) har en liten utmaning: ett julkort med enbart utstansade motiv. Sista dagen är idag, jag är alltså ute i god tid som vanligt =) =)

Så här blev mitt kort:Jenns hemsida finns här:
http://www.kutzingar.se/

Länge sen jag uppdaterade här, men det kommer snart en hel drös julkort!
Fast nu ska jag en sväng till Hisingen för att hälsa på brorsan med familj hade jag tänkt. Så härligt att pussa lite på deras små hulliganer!! =)

En ny skärmaskin vore kanon.....=)

Min har snart tappat alla siffror så en ny vore lysande!!!

Här finns en blogcandy med en väldigt passande vinst... http://handstamplat.blogspot.com/

Såhär ser den ut:

Kan nästan inte bli snyggare -orange är en av mina favvofärger =)

RSS 2.0