Bingo-utmaning

Denna veckas utmaning hos Fruarna Lilja är en bingoutmaning. Tanken är alltså att välja en rad och scrappa efter den. Kolla här:Jag valde rad tre och så här blev det:Här hittar ni till tjejernas blogg: http://fruarnalilja.se/

Ny skiss hos Fruarna Lilja!

Ny härlig skiss denna veckan!Eftersom Sandis fyller 16 år idag faktiskt så blev det ett kort till henne. Firade gjorde vi i fredags =)

Så här blev det hela:Starka färger är härligt!! Behövs nu när det mesta är blött och grått...

Här hittar ni till Milo och Annas blogg: http://fruarnalilja.se/
Ett kort till har jag att visa idag. Här har jag använt mej av skiss v.46 i Tingturas blogg. Här hittar ni den:

http://www.tingtura.se/blog/2009/11/skiss-v46/

Kortet är till en kille som medverkat i ett projekt runt ett datorspel med lite monster och sånt, men snälla monster skulle det vara!

Så här blev det:I morgon ska jag till svägerskans jobb på kvällen. Ambitionen är julkortstillverkning! Ska bli kul och dessutom välbehövligt: deadline hos Posten är den 16e tror jag..... Min mamma pratar om "glad-stress" jag jobar på att övertyga mig själv detta =) Första advent om en vecka....


Ny utmaning hos Fruarna Lilja!

Denna gången är uppdraget att skapa ett julkort utan tomtar.

Här kommer min variant:Den lilla tjejen som gör en snöängel kommer från Scraplyckan och de rosa pappersremsorna har "Miss Cutiepie" så generöst delat med sig av!!

Fruarna Liljas skojjiga blogg finns här: http://fruarnalilja.se/


Här kommer ett julkort till när jag ändå är i farten:Tycker den lilla tomtetjejen ser lite ertappad ut! Tror det är nån söt liten nisse hon har i säcken =)

Tråkig färgåtergivning får ni leva med -känns som att det aldrig blev riktigt ljust idag!

Edvin i ny skepnad...

Har gjort en gäng beställningskort och eftersom jag förvisso har många stämplar men inte alltid de jag behöver (!) så är det lite klurighet som gäller =)


Magnolias fotbolls-Edvin får här rycka in som tjej med hjälp av lite lånat hårsvall!

Mottagaren heter Julia och spelar i Tölös damlag (fast det syns ju direkt på kläderna, eller hur?)De små snurr-rosorna är gjorda med hjälp av en spiralstans från Prickiform.På nästa kort har Edvin blivit bandyspelare istället. Funkar fint det också!!


Till en trädgårdsfantast!Nu får det nog bli lite julkort ett tag framåt!!! Måste ju prova de nya stämplarna jag vann =) =)

RSS 2.0