Till en bokmal =)

Kortet är till en 8-årig läsfantast. Härligt med ungar som gillar att läsa!!!

Kortet är gjort efter veckans skiss hos Fruarna Lilja som ser ut så här:Länk till tjejerna hittar du i min sidebar.

Jag har följt skissen ganska väl, men vridit på den ett kvarts varv. Så här blev mitt kort:Motivet är färglagt med Promarkers, 3D-lack på glasögat och krackelerande lack på vingarna. Bokhögen i framkant sitter på 3D-kuddar. Motiven kommer från Stämpelboden. Bokhögen är en del av ett motiv.Här kommer ett kort till som hamnar hos en dansintresserad 60-åring.Texten är embossad i rååååsa pulver från Prickiform. De små fjärilarna är rester från en bård stansad med en Marta Stewart kantstans...den som spar hon har....en massa grejer överallt =)

Det gröna pappret är handgjort av textillump och köpt på en Daglig verksamhet i Mölndal.

Till Olivia

Så har jag då använt en av Fruarna Liljas skisser igen =) Gillar dem massor!!

Kortet är till en 12åring som gillar hästar och katter. Den härligt knubbiga ponnyn har Carina ritat och delat med sig, hon som ritar de härliga Moa- och Maxfigurerna ni vet!!

Kortet har inte torkat helt ännu, åtminstone inte 3D-lacket på katten...så blir det när man inte är ute i tillräckligt god tid. Hästen är färglagd med MCP-teknik och kram-texten är embossad. Det var nog allt tror jag.


En till blev det!

En av utmaningarna är att skapa ett vårkort.

Så här blev mitt:Kaninen är ett Griffin-motiv och texten kommer från Artic Sisters. Text och himmel är torr-chalkade. 3D-lack finns på tulpanerna.
Av nån knepig anledning är det inte lättare att få bra bilder n när det är ljusare....får nog börja jobba på det där med manuell kamerainställning. Pust!

Påsk-crop på Scrappiz

Såhär i sista stund hoppar jag på en utmaning på Scrappiz forum. Det är Inky-Wings som bidrar till priset och uppdraget är att följa skiss samt använda mönsterpapper från tre olika tillverkare.

Mina papper kommer från Chatterbox, Inkido + ett no-name från Ullared =)
Motivet är från Stämpelboden, texten från Artic Sisters, Promarkers, glitter och crackle-accents.
Text och motiv är embossade med svart pulver.
Får se om jag hinner med nån mer utmaning: sista dagen är i morgon.

Jessica 10 år

Glad Påsk på er!!!!!

Vädret har varit alldeles fantastiskt idag. Jag har suttit en lång stund på altanen och solat näsan....hur härligt som helst!! =)


Här kommer ett kort med ett av mina favoritmotiv. Jag tycker många av Stämpelbodens älvor är sååå fina. Eländigt värre att de nu avvecklar sin verksamhet. (fast jag har allt samlat på mej en del motiv därifrån...=)
Älvan sitter på 3D-kuddar och har fått lackade vingar. En massa glitterpenna har hon i håret men det brukar aldrig synas på bild.Finns glitter på blommorna och krackelerande lack på bladen också. Igen har jag torrembossat lite silvrig bastuisolering. Är så nöjd att jag lyckades rädda lite sånt från soptunnan =)
I den upphöjda cirkeln kan man roa sig med att rassla runt en massa glitter och stjärnor.

På insidan har jag stämplat fjärilar med ofärgad dyna och färgat in dem med torr-chalks. Tanken är att man ska skriva rakt över dem.

Nu ska jag baka tårtor till i morgon!


RSS 2.0