Snart jul...?

Jaha, än är det väl ändå höst och en stund kvar till jul. Fast det går fortare än man tror och de där rackarns korten ska ju skickas också. Har faktiskt redan gjort två =). Men insidorna är inte klara får jag väl erkänna...Att hitta julröd cardstock var inte enkelt! På den lokala scrapbutiken fanns två varianter som drog åt brunt eller rosa, hm... Fast jag ska inte muttra - är härligt att denna butik finns!!!! För att vara så liten och ny så är den välsorterad!
Dessutom tar det 20 min med buss till Göteborg...
Det hela blev enklare än så - hann hugga svägerskan på väg till Panduro =).
Embossingdie med julmotiv är ett fynd från mässan, och det är hjärtstansen också. Snögubben är svägerskans - tänk vad bra det är med familj!Bara att erkänna -bokstavsstämplarna är också svägerskans... Fast de står numera på min önskelista!! Tur att det är mässa i Partille den 5e okt!
Katten är en embossingdie till Cuttlebug. Min mamma säjer alltid att det vi drabbas av strax före jul är glad-stress!!! När jag försöker få till detta tillstånd så känner jag mig ungefär som katten ser ut.... alltså funkar det som julkort, eller?

Lillebror fyller år!

Så liten är han inte, men lillebror ändå och alltid!!! =)

Jossan fixade till detta fina kort till honom!Lite mörkt blev det, men kortet är 15*15 med en svart vänsterkant. Rätt tydligt vad brorsans vardag kretsar runt, eller hur?
Färglagt har Jossan gjort med Promarkers + en del Stickles-glitter.
Alla våra tangentbord är ok vill jag tillägga - tangenterna kommer från en kasserad laptop... =)

Nya kortHar testat några av de nyköpta stämplarna från Gbgsmässan i helgen. Starkare färger irl, men har inte hittat bra sätt att lösa bättre bilder. Blir det bättre om man scannar? Klurigt när korten inte är platta.

3D-lack på vingarna, en del glitterpenna på hår och bokstäver. Krona och bokstäver är embossade och en del sandpapprande blev det också.

Kul med lite kaxigare kort! Många av mina stämplar är väl mer i "gullighetsbranchen".  Fanns massa stämplar hos bl a Paper Maze som nu befinner sig på min önskelista!!


Ett sånt där kort som kan användas till lite allt möjligt.
Färgsatt med Promarkers.

Blogcandy hos Starving artists!!!

Nu är det dax för nya stämplar med Halloween-tema hos Starving artist. Superläckra - mina favoriter är häxorna!!!

Skriv en kommentar i deras blogg och länka till din egen så är du med i utlottningen =)

http://starvingartistamps.blogspot.comRSS 2.0