From the heart - monthly challenge

This month I'm late with using the stamp of the month for the challenge at From the Heart blog. Late but luckily not too late!
I've made an autumn inspired card with the cute girl bobbing for apples, all the intense colors this time at year are stunning when the sun is shining <3
This is an ongoing challenge but you can join whenever you wish by buying the stamp of the month at the shop.
 
 
 
 

Bebiskort med digisar

Hej där!
 
Jag har knåpat ihop ett bebiskort med hjälp av ett kit från Sans Design. Finurligt med flera bilder o texter man kan kombinera precis hur man vill!!
 
 
Jag använde bara några av digisarna och lät bollen bli extra stor! Kul att kunna leka lite hur som helst med både storlek o placering!
 
Banderollen kommer också från San men ingår inte i bebiskitet. Bokstäverna är stickers, härligt turkosa.
 
Färglagt har jag i vanlig ordning gjort med Copicspennorna. Jag borde nog skuggat en botten ser jag nu, figurerna hänger allt lite i luften men så får det vá!
 
Blomman är en 30cm lång o 1,5 inch bred remsa, ihoptejpad på längden, uppklippt nästan ner till ihoptejpningen o sen ihopsnurrad med hjälp av lite lim.
 
När det finns en mottagare tänker jag att det kan bli fint att lägga till namnet längst ner till höger på kortet.
 
Fortsatt gó lördag!!
// Monica
 

Bröllopskort med twist

Hej där!
Det är extra kul när man får beställning där mottagaren vill ha nåt mer personligt på kortet. Det mest udda hittills är ett bröllopskort där texten "Tänk att få vara pickadulverman i Vilda Western" skulle finnas med...=)
 
Jodå, med hjälp av en istoppad tag fick jag till det hela!
 
 
Den här gången åkte distresserna o pensel fram! Det tar lite längre tid än att färglägga med pennor men det blir en mjukare färgläggning tycker jag.
 
 
Övre insida av kortet.
 
Undre insidan med skrivplats o datumstämpel.
De färglagda motiven kommer från Sans Design förutom den lille pickadulvermannen. Han är ett nätfynd!
 
Vad har du fått för udda kortönskemål?
 
 

Washi-tejp funkar finfint till lite snabbare kort

Hos Lotta på En Liten Butik har det kommit in massor av olika sorters mönstrad tejp. Några har som av en händelse hamnat hos mej =)
Tillsammans med finfina stickers, en rutig vovve och några blommor blev det tre kort på en kväll, det är snabbt när man heter Monica!!!
 
 
 
 
 

Hugo är härligt full med bus!!!

Fast jag är inte helt säker på att hans föräldrar alltid tycker det är härligt med bus.... Det är en riktigt kreativ kille jag pratar om =)
 
Hugo har fyllt fem för ett tag sen o badkillen från Mo blev lysande bra till honom även om han inte är tandlös än.
 
 
 
 

Härligt stor Prima-tag!

Hej där!
 
Det här med att dekorera stora tags har inte blivit av förrän nu. Jag hittade nämligen en slags tag-swap på Facebook som jag hoppade på -att få inspiration från andra är ju kul o att dessutom få post utan fönsterkuvert är extra bonus!!! =)
 
Materialet kommer från ELB den här gången, nästan allt åtminstonde.... Lite fick jag användning av min bra-att-ha-samling också: snöre från källaren, knappar från lådan o små droppformade spetsblad som kollegan inte gillade på en sjal hon har.
 
 
Blomman uppe i hörnet har jag knåpat ihop själv. Den här sorten ger lite härlig volym tycker jag. Fast det betyder å andra sidan att man inte kan använda tagen som bokmärke direkt. Men som en kortvariant funkar den fint för det finns massa plats för en hälsning på baksidan.
 
Glada hälsningar, Monica

RSS 2.0