Fler Tomas-tomtar

Två julkort till - i år verkar det finnas förutsättningar för att faktiskt skicka några i tid =). Är ruskigt nöjd med att ha använt lite av mina Returhuset-fynd på det nedre kortet: är nåt slags dekorationsband för gardiner eller kuddar kanske. Ger en ordentlig 3D-effekt!!!

Idag på em har vi varit och pussat på de två brorsbarnen -härligt!!! Den yngste kryper och reser sig hållandes i mer eller mindre stadiga saker... Det är en spännande möblering i deras hem med liggande bord och små hinder framför akvarium och liknande. Vá fort tiden försvinner - hos oss med två tonåringar känns detta både avlägset och nära =). Fast man kan ju inte vara så gammal om man har lila/rosa hår -eller också är det precis det jag är... Men jag bekymrar mej faktiskt inget större!!!!

Nästa vecka ska jag och svägerskan på kurs i scrap-booking här i Mölnlycke. Ska bli jättekul!! Risken att det skapar fler nya behov är förstås överhängande...

Tomten Tomas

Här kommer ett kort med en pepparkaksätande Tomas, tomten jag vann på Kortmakarns blogg. Inte utan att det känns som glöggdax snart nu när vädret är så höstigt ruggigt... =) Hur som helst så är det underbart att det är fredag!!!

Ytterligare en ren...Har bestämt mej för att fullfölja korten när jag stämplar upp och färglägger flera motiv samtidigt. Går sådär...  Alltid roligare att kasta sig över nåt helt nytt tycker jag. Å andra sidan så blir det så mycket liggande som aldrig blir nåt.  Dessutom brukar det ändå vara svårt att få just julkorten att räcka.

 Är ingen fena på det här med att blogga, så först nu har jag hittat var man lägger till nya kategorier. Får se om man kan ändra kategori på gamla inlägg. (bor allt en liten pedant i mej även om jag döljer det oerhört väl =) Nån som vet?

Jul-ren
Denna söta jul-ren har jag hittat hos Papermaze. Mirabyll står för biljett-inspiration!!! Färglagd med Promarker + lite 3D-lack på rosett och några julgranskulor. Jag gillar kombinationen brunt och turkost =).

Råååsa är också en fin färg!!!

Ett kort med "extra allt"... embossade bokstäver och 3D-lack på rosett och julgranskulor. Snöflingorna är en nyinköpt Cuttlebug-die.
Har stansat papper + dubbelhäftande tape. Drog bort tejpen och hällde på glitter. Idén har jag fått hos tjejerna på Prickiform.

Rosa kort känns bara så rätt just idag - har nämligen varit hos min kompis Marie och fixat håret. Hon var på kurs igår och ville testa en ny färg... Mitt hår är numera intensivt lila/rosa. Dottern föreslog mössa och sonen tänker inte gå ut tillsammans med mej på ett tag. Jag själv tycker det är en glad färg!!!

Änglar finns...Papperskraft-mässan i Partille resulterade i lite nya inköp. Ängeln kommer från Papermaze och änglatexten från Inky Wing. Hjälper inte hur mycket grejer jag har, finns alltid en massa nytt jag bara inte kan klara mig utan...

Ängeln och texten är clearembossad. Det lite flammiga bakom ängeln är faktiskt pärlemor-skimmer även om det inte syns nåt vidare: Perfect Pearl från Ranger + mini-mister är också en mässinvestering...

Spetsen är ett fynd från Kretsloppet (secondhandförsäljning kopplat till återvinningsstation). Tanken var att vi skulle lämna ifrån oss prylar, men jag fyndade lite spets och band...

Till en godisfantast (vem är inte det...?)Mina svärföräldrar ville ha ett kort till svärmors bror. Vi tyckte att mössen i godisskålen blev en bra idé då Egon precis som många av oss andra är en godisfantast!! Bara att konstatera -godis ÄR gott =). Kan precis förstå känslan hos den lilla musen som inte når upp...

Målade med Distressrefillers. Lite trixigt att få mössen i skålen att se ljusare ut, men det blev rätt ok. Biljetterna kommer från Mirabyll - TACK!!!

RSS 2.0