Göran fyller 60!

Han tränar fotbollsungdomar, är Halmiaanhängare o älskade Dinky Toys som barn. Med hjälp av en Magnolia o en Pollycraft-digi blev det så här:


Finurligt att så enkelt kunna spegelvända digisar!

Alla mammors dag!

Så här blev kortet till min mamma!

Firade oss själva gjorde vi med först ett spinningpass på 30min tätt följt av ett lika långt CX-pass (coreträning).

Njut av solen!! // Monica

 


50 år = guldbröllop

En stund har vi allt kvar jag o maken, men svärföräldrarna firade guldbröllop för en vecka sen. Härligt!!!

 

Alla tre barnen med familjer firade med långpromenad o kaffe vid Rådasjön o grillning efteråt hemma hos oss. En härlig dag med mycket vårkänsla!


Monica goes Mixed Media???

Jaha, så har jag då värkt färdigt och gav mej på ett första försök att joxa med färg o papper. En affirmation blev det också =)
Att kalla det Mixed Media är väl att ta i men ett litet trevande försök får det väl räknas som. Vill gärna ha lite tankar kring vad jag kunde gjort annorlunda! Ska jag tycka själv är det lite väl försiktigt....

This is my first Mixed Media-attempt. A lot of fun but I need more practice -this is a bit too cagey I think!Har försökt bygga i lite olika lager med hjälp av 3D-kuddar o en del glitter blev det förutom diverse färger.

I'm entering this in the following challenges:
Cute Card Thursday - Challenge 217: A touch of sparkle
Digital Tuesday - Challenge 160: Clearly beautiful (the fairy is a digital stamp from Stämpelkällan and I've covered her wings in clear crackle lacquer)

Alla motiv kommer från Stämpelkällan // All stamps and digis you find at Stämpelkällan.

Bildmålarnas utmaning nr 23

Utmaningen hos Bildmålarna den här gången är att använda minst tre lager papper.
Så här blev mitt bidrag:


Tjejen med hatt och den bågformade grenen kommer från Bildmålarna, texten är från Stämpelkällan. Färglagt har jag gjort med Copicspennor.

Hur vore det att vinna en liten blomstämpel?

I Stämpelkällans blogg lottar vi ut en liten stämpelblomma denna helgen. För att ha en chans att vinna den behöver du lämna en kommentar till fredagsinlägget innan midnatt mellan lördag o söndag (12e maj).
Så här blev kortet jag gjorde med stämpeln:

Glada hälsningar, Monica


En liten instruktion

I Stämpelkällans blogg visar jag hur man gör en sån här låda:Ursprungsidén har jag lånat av Diana Crick som gjort en presentlåda utan lock för en flaska.

Nya äventyr i bloggen hos Paper Maze!

Hos Paper Maze sjunger de in våren så det ryker!!! =)
Nya idéer i bloggen, nytt utseende o som grädde på moset en härlig blogcandy!!! Går inte att motstå om man heter Monica...

Dragning 15e maj!


RSS 2.0