Ny release med bebistema hos Sans Design!

Japps, igår kom några supersöta nya digisar. Vad bättre är, denna helgen (tom 1 sept) kan du köpa dem till halva priset!
den ena är en kombo av en massa olika motiv o texter som går att variera i det oändliga! Dem har jag suttit o lekt med ikväll så de dyker snart upp här i bloggen =)
 
Vill du kolla in motiven?!!
Kommer här:
 
 
 
Vill du kolla mer? Skutta då över till San med en gång!

A Purrfect Day!

Time again for the ongoing challenge at From the Hearts Stamp. This month I recieved the cutest little cat peeking out of a sack with some mice friends!
Do you want to join? Jump over and have a look!
This is the card I made:
 
 
 
 

ATC-swapp hos En Liten Butik - häng med!

Jag är ingen inbiten ATC-tillverkare men när det väl kommer till kritan är det superkul med den lilla ytan!
ATC är alltså byteskort, samma storlek som "hockey-bilder" du vet. Det betyder Artist Trading Card o kan faktiskt se ut precis hur som helst så länge man håller sig till formatet.
Hos En Liten Butik har MezzaNotte/Katja dragit igång en ATC-swapp som pågår fram till den 15e september, passa på att prova du med om du inte testat! Hoppa över >HIT< så förklarar hon precis hur du ska göra! För visst är det en kul idé att skapa o sen få andras kreationer i retur?!!
 
Temat är Bevingat ska jag väl också tillägga, bra-att-veta-grej =)
 
Här kommer mina kort:
 
 
Alla på en gång!
 
 
Två och två! Jag har valt att hålla ihop mina med den lille vingprydde Bildmålarkillen och en gäng glad-ord att bära med sig.
 
 
Allt material jag använt hittar du hos ELB. 
Skutta över dit om du vill ah mer inspiration: vi har visat ATCer hela veckan!
 
 
Denna gången fick Distressrefillerna o pensel komma fram o Copicpennorna fick vila! Just Bildmålarmotiven tycker jag av nån anledning blir finast penselmålade.
 
Sådär, det var allihop! Det vore superkul om du också hoppar på det här lilla bytesäventyret, jag är redan nyfiken på vad som kommer att dyka upp i min brevlåda så småningom....
Glada hälsningar, Monica

Kort med fart o förvåning!

Hej där!
 
Nätet är alldeles fantastiskt!!! Jag hittade en sååå rolig kortvikning via fb som bara ropade på mej =)))
Inte var det svårt heller, men ruskigt finurligt: ett plånbokskort med en kub som hoppar fram när man öppnar!!! Det hela funkar med hjälp av en vanlig gummisnodd!
Hur man gör visas i en filmsnutt o mallar finns också: du hittar det >HÄR< o den kallas "Pop up Cube in a Wallet".
Det mesta av materialet jag använt hittar du hos ELB.
 
Lite bekväm var jag för de andra två sidorna ser lika dana ut. Oavsett så är det platt dekoration som gäller för att få ner det hela i kuvertet eller plånboken om man nu kallar den så.
 
Kortet hamnade hos svågern i eftermiddags. Där blev vi bjudna på kyckling, smarrig potatissallad från egen skörd, urgoda baconlindade dadlar (så gott att det nästan gör ont!!) och en härlig banan o kolatårta till kaffet. Behöver ingen kvällsmat idag kan jag rapportera =)
 
Kuben kl'ämms ihop o stoppas i foldern/kuvertet/plånboken eller vad man nu ska kalla det. Stängningen är en enkel slejf.
 
 
Japps, ett tappert försök att ta kort på själva pop-upp-effekten blev väl sådär, Kolla filmsnutten är mitt förslag!
 
Nu är det strax dax för sängen! // Monica

RSS 2.0