From the Heart Stamps - May free stamp of the month

Time for May free stamp of the month from the ongoing challenge at From the Heart Stamps!
This month I recieved the cutest Whimsy Garden Fence with two small friends: a dog and a cat. Can't be our dog though....He's not all that fond of cats =)
 
 
 

En outlet värd namnet!!!

Jag var en sväng hos Scrap-it-up i Lindome som har outlet denna helgen fyndade bl a en massa kortbaser o mönsterpapper från Inkido. Fantastiska priser så nu känns det som att jag snudd på skaffat en egen butik =)
 
Tur det fanns vagn att låna o hiss i huset!
 
Tror jag har kortbaser för en livstid.... I år kom julen tidigt!! =)
 

Ibland måste man städa...... Eller inte!!

Hej där!
En samlare av stora mått är jag, bara att erkänna! Det mesta kan ju användas till nåt, alla små fina pappersremsor o allt annat som ligger på strö bland scrapgrejer kan ju vara bra att ha.... Hmmm, hos mej sparas det mer än vad som faktiskt återanvänds är jag rädd. Men ibland blir det nåt!
 
Den här gången flätade jag ihop de där små halvcentimetersremsorna, de fick bilda bakgrund i ett utstansat hjärta. Farligt nöjd blev jag, är ju riktigt bra att spara på det mesta!!
 
 
 
 

Att läsa är härligt!!!

Jag gillar att läsa även om det mest blir på semestern det avverkas böcker på löpande band.
till böcker behövs ju bokmärken, eller hur?!
Prima har urfina, rätt stora tags som är kul att dekorera. Det enda man får tänka lite på är att inte bygga dem för mycket på höjden eftersom de ska kunna klämmas ihop i en bok utan att förstöra nån av dem.
 
Två bokmärken har jag bloggat för En Liten Butik, skutta över dit om du vill ha materiallista! Där finns dessutom en tutorial på hur jag använt trädstencilen.
 
Här kommer de nu, om du undrar över nåt så bara fråga!
 
 
Jag målade gesso på mönsterpappret så att stämpelmotivet skulle synas bra.
 
Den fina etiketten har jag limmat upp på en bit pizzakartong för att få lite höjd.
 
Tilda är färglagd med pensel o distressrefillers och monterad på 3D-kuddar. Fint med lite olika höjd på dekorationerna tycker jag.
 
 
Här syns det att jag använt schablon för att skapa trädstammarna. Själva träden har jag färgat in med distressdynor o bruna, orange o gröna toner.
 

Födelsedagskort med finurlig plats för peng eller presentkort

Hej där!
Hos Anita hittade jag en enkel vikning jag gillar. Kortet blir lite längre o smalare än mina vanliga 15*15cm, närmare bestämt 4*8".
 
Egentligen är det busenkelt: CS 12"*8", biga vid 4 + 6 + 8". Klipp eller stansa en öppning på sådär 14cm. Kortet hålls ihop av ett tunnare papper: 8*8", bigas på mitten o använd mönsterpunch längs långsidorna.
 
Vill du ha en instruktion med bild har Anita det >HÄR<
 
Två såna här kort har jag gjort, ett till min mamma o ett till min svärfar:
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0