Stämpelkällan släpper nya motiv!!!

På scrapträffen i Alingsås i helgen släpptes en gäng nya, urfina motiv!!!
Det fick inspirationen att flöda o julkortsverkstan förklaras nu öppnad =) Här kommer ett kort med finaste Mistelkatt o vackraste Julbanderoll.
Blir du nyfiken på resten??? Skutta över till bloggen o kolla in vad mina DT-kollegor skapat!
 
 

 
Kram, Monica

Bokkort för Stämpelkällan

Vårt blogg-projekt denna gången var olika sorters bokkort. Vill du kolla in vad mina kompisar skapat så klicka HÄR! Massa kul inspiration =)
 
jag gjorde ett kort som är 11,5 *15cm och är byggt kring en liten presentbok. Jag gjorde ungefär som ett videofilmsfodral till boken o sen monterade jag det i ett kort. Utsidan är rivna bitar från Aftonbladets sportbilaga -snyggt rosa!!! Kanterna är infärgade med akrylfärg o stämplarna hittar ni hos Stämpelkällan såklart! Duktiga San har designat alla förutom "Ett stort grattis"!
 
 
 
 

En grön kaninkram!

Detta kortet har jag gjort till en utmaning på Facebook. Temat var djur o helst nån typ av spår också.
Idag är det min dag att inspirera med en skiss i Stämpelkällans blogg dessutom. Det är skissen det här kortet bygger på =) Har du lust att prova min skiss så skutta över till bloggen o kolla in den.
Här kommer kortet med den urcharmiga kaninen (tycker jag =):
 
 

Nånting upptar min tid....=)

 
Den här killen flyttade in för ett par veckor sen o han förväntar sig en hel del uppmärksamhet =)
 
 
Här kommer ändå ett kort jag gjorde till en utmaning på fb. Den stansade fågeln + vingen har jag monterat på 3D-kuddar. Lite renare kort än vanligt men det gäller att vara snabb när "somliga" sover! Försöker också bli flitigare med att använda alla fina stansar som finns här hemma =)
 

RSS 2.0