Visst är julänglar rosa?!

Här kommer ett julkort med en gammal Inky Wings-ängel. Den är ett loppisfynd =) Jag gillar de där äldre motiven just nu, även hÄnglars äldre motiv får det att klia ordentligt i "behöver alldeles absolut-delen av hjärnan...Känns känslan igen kanske?

Copics, glitter o lack fick fullborda det hela =) Ska bli en engelsk text också så småningom.


Julafton om mindre än två månader...

Bara att dra igång med julkortstillverkningen!!

Motiven kommer från Stämpelkällan. Snön är glitterlim o färglagt har jag gjort med Distressrefillers.

Snart helg igen o då bär det iväg till Alingsås och Scrapträff heeela lördagen =)


Loppis!!!

Härlig start på lördagen: en gäng pysslare hade ordnat loppis i Göteborg. Mysigt! Träffade både Ingrid o Sara -kul att ses nån gång då och då o inte bara kolla i bloggarna =)
Med mig var svägerskan Lotta o Brorsdotter Maja. Maja var nästan värst på att shoppa, blir dyrt för brorsan framåt kasn jag tänka!! Fanns ju massa små stämplar, glitter o vackra pennor som passar en liten dam på 6 år <3
Lite fynd blev det för mej också.... Lotta gick inte heller hem tomhänt -detta är onekligen en materialsport =)


En hÄngla-tjej

En gó liten dam fyller 80 och hon har ett stort hjärta, finns till hands för alla. Tre söner har hon, men har funnits till hands för många fler. Hon har rest mycket o har kopplingar till flera länder på lite olika sätt. Beställaren berättade ocså att hon sytt hennes brudklänning!
Så här blev min variant för att matcha upp detta:


Färglagt har jag gjort med mina Copics. Har lagt 3D-lack på hjärtanen i korgen. Hjärtraden kommer från Stämpelkällan o (tyg)saxen från Artic Sisters. hÄnglatjejen har fått en liten näsa o glad mun!

De härligt gamla väskorna kommer från Vilda. Min tanke är också att barnen nedanför namnet får symbolisera sönerna.
En gäng stansade figurer har jag också använt. Det är en av mina senaste ambitioner att använda dem lite mer. Har ju onekligen en gäng....=)


Julkort

Hög tid att fixa till julkorten om det inte ska bli hets på slutet....Fast det blir det ju alltid, lite av charmen med det hela försöker jag trösta mej med =)
Här kommer ett kort helt utan text. Så brukar det aldrig bli men nån gång ska ju vara den första. Å andra sidan funkar kortet fint till glögg-events också!

När är det förresten okey att börja dricka glögg?! Dels är det ju så gott o dessutom varmt  o med hög mysfaktor...Hur länge till behöver man vänta?!!

Blommor gillar jag men det blir inte alltid att jag använder dem -ofta "fel färg" på de jag har. Så vad gör man? Jo, fixar egna! Dessa två är fixade med hjälp av tålamod, lim o två Retroflower-punchar.

Lucian hittar du hos Stämpelkällan o till kortet har jag använt en skiss som Bili gjort. Skissen kommer från vår Sketch Book som alla DTs bidrar till.

Önskar dej en gó fortsättning på veckan // Monica


En idé kanske?!

Med jämna mellanrum, typ var tredje vecka, är det min grupp som visar upp en "lördags-idé" i Stämpelkällans blogg. Denna veckan är det serviett-ringar som gäller.
Så här blev min, en slags stående variant:

Vill du se fler varianter? Skutta över till bloggen o kolla!

Veckans stämpel

I Stämpelkällans blogg lottar vi ut en ny stämpel varje fredag. Om man kommenterar innan lördag kl. 23.59 har man chansen att vinna =).
Denna veckan är det en Halloweenpumpa som gäller, en härligt småilsken variant. Jag lånade idé till kortformen av finurliga Milo! Hon har en massa härlig inspiration i sin blogg, väl värt ett besök!!

Så här blev mitt fladdermus-kort:
Snart dax att köpa godis att muta eventuellt läskiga besökare med =)

San har en utmaning!

San har en härlig liten Digishop i sin blogg. Just nu är det nya motiv på gång! Närmare bestämt nu på fredag den 14e - hela 10 nya motiv!!
Inför detta har hon en liten utmaning: skapa något med ett av hennes motiv så lottar hon ut hela det nya släppet till en av deltagarna =)
Jag som vet hur fina motiv hon tecknar tänker att det blir en massa härliga motiv!! Hon ligger ju också bakom flera av Stämpelkällans goa figurer.
Om du nu inte har nån av hennes digisar så är det bara att scrolla neråt i hennes blogg: varannan fredag bussar hon på en freebie, denna gång en charmig enhörning.
Jag har gjort ett födelsedagskort till min svägerska med Sans goa tjej uppkrupen i en fåtölj. Höstmys helt enkelt!!

Den lilla tagen kan man dra ut och läsa en hälsning.

Insidan har en utstansad blomma med en del av textstämpel från Stämpelkällan.


Önskar dej en härlig vecka!!

Oktoberutmaning hos Mias Mix

Utmaningen i oktober innebär manligt och metall. Du hittar till Mias Mix HÄR!
Detta passade mej lysande eftersom lillebror firade födelsedag i helgen.
Här kommer kortet:

Den gode Alfred är clearembossad. Texterna är kartongremsor som jag kört i Dymon o sen stansat till kanterna på. Metall hittar du i knapp o häftklammer. Kortet är litet, bara 10 * 10cm.

Insida har samma stansade former o en textstämpel från Stämpelkällan.


RSS 2.0