March Stamp of the Month at From the Heart Stamp

This month we recieved the cutest little piggy!!!
Since this is an ongoing challenge you join by buying the stamp of the month, make something with it and then take part in the challenge. You then recieve the next digi by mail and for free! Great, isn't it?!!
The text at the flowerpot I recieved together with the cute little pig.
 
 

Blommigt boxkort - inspiration till marsutmaningen hos ELB

Hej där!
Jag har testat att göra ett box-kort, ruskigt kul o härlig effekt. Instruktioner finns i massor, jag använde den här.
Stickers och papper + texten längst bak kommer från En Liten Butik, sötkaninen med sin text kommer från Sans design. Ett meddelande till kortmottagaren kan man skriva på baksidan, på den delen man inte viker ner.
 
 
 
Några stickers har jag satt fast på remsor av OH-plast för att få lite höjd på det hela.
 
Glada vårhälsningar, Monica
 

En snabbtävling i helgen hos ELB!

Hej där!
Lina hos En liten butik har fixat till en liten helgutmaning i bloggen för oss som inte är på Scrap and Pearl i Stockholm denna helgen. När katten är borta....(Lotta vet inte =) Häng på vettjá! Man kan ju inte vara ute i solen hela dagen!
 
Idag visar jag också ett enkelt men rejält stort bokmärke. Dels ska det ju gå att klämma in i en bok o dels så är tags i kort så fina att de inte behöver dekoreras nåt större.
 
 
Visst är han charmig, den turkosembossade Whimsyvovven?!!

Bara stansat minsann!

Hej där!
Jag gillar verkligen alla sorters stansar! En massa har jag redan men skulle lätt kunna räkna upp ett tiotal till jag gärna vill köpa.... ;-)
Ändå är det inte alltid jag använder dem, men här kommer faktiskt ett kort med enbart utstansade figurer. Kortet är till min ena moster som är härligt förtjust i ugglor. Fast jag får erkänna: namnet är felstavat... Skulle ha varit med Y, illa värst!
 
Lite väl bleka färger blev det eftersom jag tog kortet tidigt på morgonen.
 
Insidan fick förstås en liten stämplad sötnos till uggla.

Min tur att hålla i månadsutmaningen hos ELB!

 
 
 Hej där!
Jag är uppfylld av vårlängtan o suger i mej alla vårtecken som dyker upp!! Så den känslan fick bli temat för utmaningen i mars hos En Liten Butik!
 
Temat är "Vårinspirerad blomsterfrossa!" Jättekul om du vil hänga på =)
 
Som inspiration fick det bli massor med blommor, känns lite ovant för just blommor i mängd är det sällan på mina kort....Vette rackarns om inte det hela blev rätt rörigt förstås, men blomsterfrossa är det absolut!
 
 
 
Glada vårhälsningar, Monica

RSS 2.0