Blogcandy hos Papermaze!Dessa charmiga ugglor är några av de nya motiv som Papermaze nu lanserar. Just dessa godingar lottas ut och fram tills i morgon kan du delta!
Visst är de charmiga?!!

http://papermaze.blogspot.com/2010/10/bloggcandy.htmlJulkort

Det är faktiskt dax att greja med julkort om det ska kunna bli ett gäng!

Här kommer ett med en av Sans härliga blommor =)

Blev ruskigt nöjd med det veckade pappret i bakgrunden!! Jag har helt enkelt vikt in hörnen och vevat det hela genom en pappersveckare. Så enkelt men effektfullt tycker jag!! Tipset hittade jag hos Splitcoast Stampers.Nu har vi en ny, härlig vecka framför oss!!!

Kram, Monica

Skiss hos Fruarna Lilja

Nu var det ett tag sen jag var med i tjejernas skissutmaning. Denna gång blev det ett kort till svägerskans 40-års dag. Bra tillfälle att få vara lite elak!! =)

Här kommer skissen:


Så här blev kortet:


Bestämd dam med handväska , lila klänning o matchande trasmattor!! Spetsen är stansad med Marta Stewart: doily lace. Har sett hur andra har veckat till en remsa såhär men själv har jag inte testat tidigare. Det blir säkert fler varianter för jag gillar volymen det ger.

Lillebror fyllde också 40 veckan innan så de hade gemensamt "Öppet hus" idag. Inte kunde jag vara snällare mot honom...blev ett elakt kort till =)Filuren i bilen är stämplad på krympplast och blåst med varmluftspistol. Kul!! Den lilla dröm-bubblan sitter på 3D-kuddar.

Filurerna är rosa av en alldeles speciell anledning: när Mogge var liten så tänkte han bli Barbapappa när han blev stor för då kunde man ju bli vad som helst!! Klokt men inte så lätt att lyckas med =) Ser ni att han har ett grönt axelband? Det finns en anledning till det också...brorsans kollegor drog ut honom på en blöt turné för att fira. I det ingick bad på hotellets spa-anläggning. Brorsan fick bada iförd en "mankini" a lá Borat. Vissa saker är det skönt att slippa se och jag är rätt övertygad om att detta är en av dem!!
För att brorsan inte skulle undkomma att förstå dessa finurliga associationer så fick det bli en liten kompletterande text i bilen -inte så snyggt men tydligt!! =)Ny utmaning i Stämpelkällans blogg!!

Denna gången är det en färgutmaning: skapa med grönt och orange som huvudfärger!

Det där är två av mina favoritfärger så det passade mej som hand i handske =)

Vill du delta och ha möjlighet att vinna två mysiga Halloweenmotiv så kasta dej över till bloggen!! Där kan du kolla på resten av teamets tolkningar för lite mer inspiration.

Deadline är den 21 oktober.

Här kommer mitt kort. Visst finns det en massa livsglädje i det här motivet?!!
Motivet är färglagt med Promarkers och jag har lagt 3D-lack på skorna. Klänningen är stämplad på ett mönstrat papper, urklippt och ditlimmad på ursprungsmotivet. Kortet ska hamna hos en 50-åring, och jag hoppas att hon känner just en sån här livsglädje!!


Tomte-älvaDetta är två av Sans motiv som finns hos Stämpelkällan. Hennes älvor är jättemysiga tycker jag!!

Denna gången har jag gått loss ordentligt bland mina små burkar =) Har ju shoppat en massa finurliga saker jag glömmer att använda allt som oftast. Fast jag tror inte jag är den enda med bra-att-ha-prylar som torkar in....Vad har du som du glömt att använda?

Ja,ja...stickles blev det, crackle accents och chrystal snow. Premiär för den sistnämnda burken. Blev jättefint tycker jag!! (på kanten av mössa och rock)Den lilla älvan är färglagd med Promarkers bortsett från vingarna. Där blev det Tombowpennor istället. En liten närbild får det väl bli också!Ha en bra vecka!!!


RSS 2.0