Grodans scrapgarden/forumtävlingMars månads kortutmaning är "födelsedag" och sista datum är 31/3.

Det ljusblå pappret är handgjort av textillump. Finns en daglig verksamhet i Mölndal som gör så fina papper =)
Det där med kossa kan man ju fundera på, men det var lättare att få till fungerande ordlek så...

Här hittar du till Grodans forum: http://grodansscrapgarden.egetforum.se/board/

House of Inspiration =)

House of Inspiration har en färgutmaning i sin blogg fram till den 1 april.

http://houseofinspirationblogg.blogspot.com/search/label/T%C3%A4vlingar

Detta är uppdraget: Skapa ett valfritt kort med färgerna brunt, brandgult & lime!

Här kommer mitt bidrag:Tyckte först det var kluriga färger, men när jag väl fått en idé om hur det skulle se ut så var det inte så svårt! Grodan har fått jobba lite och det är kul!! Just nu är jag inne i nån slags stansningsperiod =)
(och oj vad många dies som står på önskelistan...)

Har slipat lite på de embossade cirklarna så att de skulle synas lite bättre. Texten är utstansad i ett korkunderlägg från Ikea (Bra ställe - finns mycket användbart där!!!) Magnolia-ugglan är målad med Promarkers och har fått lite 3D-lack på ögonen. De gröna pinnarna kommer från en Järnhandel... Fyndlådor är bra grejer!!! Var faktiskt pappa som hittade dem...kommentaren var nåt i stil med "vem köper sånt här?". Nu vet han!

Prinsessan Maja 4 år!!Maja är verkligen en prinsessa: hon har en mormor som syr de mest fantastiska klänningar med massor av tyll och spets =)
Har snott en stämpel från svägerskan igen: slott och groda är Lottas! Det rosaglittriga pappret är ett mässfynd och slottet är täckt med små glaskulor från Prickiform. Promarkerpennor och lite glitterlim fixade resten!

Scraplyckan =)Mitt bidrag till tävling i Scraplyckans blogg!! Visst är hon fin, den lilla tjejen, när hon gör sin snöängel! fast det är ju inte direkt ett vårinspirerat kort =)

Filip 1 år!!Kors i taket - ett kort utan en enda stämpel!!!!

Denna härliga dino kommer från goa Jenn - gillar den massor!!! =)
Embossing-siffror var en av de prylar som fick följa med hem från mässan i helgen. Fanns hur mycket kul som helst där och jag bara undrar vart alla pengar försvann?!! Ruskigt kul att träffa nätvänner också - både nya och gamla!

Nu ska jag se om det kan bli ett kort till Filips syrra Maja också. Hon fyller fyra på lördag! Så härligt att få lov att njuta av små syskonbarn när våra egna är stora =)

Må så gott i cyberrymden och njut av vår på väg!! Beundrade de första snödropparna i rabatterna idag -det är livskvalité =)

Moster Elsy gillar ugglor!!!Har använt en rätt finurlig vikning som gör att man kan vända runt sidorna och få flera olika sidor.

Framsidans cardstock är alltså halv och mössen är monterade på den.Öppnar man kortet dyker denna blomma upp. Därefter kan man vika "blomsidan" neråt och då blir det såhär:Nu börjar ugglorna dyka upp!!Två tags: en med en grattis-hälsning och en med namn på. Kan ju funka som bokmärken om man vill =)Till sist en liten bakside-hälsning!

Tre glada systrar ger sig iväg till Teneriffa i helgen för att fira ordentligt!!! Visst blir man avundsjuk?!

Snart mässa!!! =)En av alla utställare som kommer att vara på plats är Papermaze. De har en massa kul, lite kaxigare stämplar!!

http://papermaze.blogspot.com/


Ytterligare en utställare på plats är Tingtura. Dit hittar du här:

http://www.tingtura.se

Min favvo just nu i deras sortiment är robotstämpeln! En sån ska utan tvekan få följa med mej hem =)

RSS 2.0