Ett halvt sekel...

...går fortare än man tror!!!

Fast det är ju faktiskt bara halvlek o även om mycket har hänt är det en härligt massa kvar!!! =)

En vän till familjen fick detta i sin brevlåda för ett tag sen. Oj så ofta kort till killar blir stramare o med betydligt mindre glitter & glamour när jag är i farten...Händer det dej också? Blev i alla fall ett papper med lite rosa blommor på!

 

 


InkyWings firar!!

InkyWings blogg firar 100 000 besökare med en blogcandy!
Bland innehållet finns en massa mumsigt, t ex de nya textplattorna =)
Sista dag att delta är den 30 augusti, så klicka på bilden för att ila dit!!!


Glada hälsningar från en med tummarna upptagna ett tag framåt!!

Söt Zom(bie) socker =)

En godislåda av nåt slag var vårt projektäventyr denna gången.
Vill du se de andra varianterna så skutta över HIT!

Min modell är en lätt modifierad variant av en mall jag hittade i en Magnoliatidning: jag la till en öppningsbar framsida så man kan skriva en hälsning av nåt slag.

Den goa Zombietjejen hittar du just nu till 50% rabatt hos Stämpelkällan!Råttan och den lilla svampen är satta på 3D-kuddar.


Häng på födeledagsutmaningen!!!

Kopierat Sans inlägg från Stämpelkällans blogg:

Birthday challenge

Stämpelkällan will soon celebrate it's first birthday!!! September 1st we've been around for a whole year, and we'd like to take this moment and thank all of you that have made it possible for us to keep going;
all our customers and blog visitors!
Thank you!
For me it has been so much fun, both as a designer and member of the DT-team. And I know a lot of the other DT's feel the same way.
Well, we can't let this opportunity pass us by without having some fun with it, can we?
Noooo...
So we've come up with a fun challenge for you! We want you to surprise Anna and Annika by showering them with birthday cards! They will then get to pick three winners that will have their cards showcased on this blog. What will you win? I don't know... That will be a surprise from Anna and Annika... :)
Make a card with any Stämpelkällan stamp (and yes, this digi freebie works fine too) and send it to:
Stämpelkällan
Lyckans väg 8
441 56  Alingsås
(Sweden)
You will have until September 1st to send the cards, and the winners will be presented on the blog sunday September 11th! That will be plenty of time to ensure that all the cards have arrived properly and to give Anna and Annika some time to chose the winners.
Have fun!!! :)


En ny favvotext

Kom på att jag inte visat just detta kortet här. Jag har använt en av de nyare texterna, kul att den ser ut som en Dymoremsa i jätteformat! Här har jag monterat på 3D-kuddar.
Blommorna är modifierade Retropunch-varianter á la Tesa.
Den embossade grenramen i bakgrunden hittar du också hos Stämpelkällan med 50% rabatt just nu =)

 


Sommarutmaning hos Molly!

Nu har jag gett mig på uppdrag nr 2: att inspireras av en Odd Molly-klänning. Jag har tänkt klänning, röda blommor o volang, somrigt o färgstarkt!!
Mollys scrapbooking hittar du HÄR!Stämpeln med tre blommor jag använt till bakgrund hittar du hos Stämpelkällan till halva priset just nu =) Texten kommer också därifrån, men inte i "rea-hörnan".Den góa kalaspinglan med prickig vippkjol har San ritat! Du hittar den tillsammans med en hel gäng fina figurer i hennes Digishop.

Liten kortbonus!

Det här kortet är gjort till ett "Veckans projekt" som vi har varje lördag i Stämpelkällans blogg. Temat var skrammelbehållare/shaker boxes.
Jag gjorde ett kort där själva behållaren är monterad med magnettejp o kan användas på kylen eller nåt. Tejpen är inte så stark att den håller några lappar så det blir mest en kul dekoration.
Blir du nyfiken på vad de andra gjorde för kul grejer så hittar du det HÄR!
Kortet är litet, bara 10*10 cm.De små pärlorna i boxen är sockerkulor, sånt där man dekorerar muffins o tårtor med =)

Blogcandy!!

Scrapfabriken har en härlig blogcandy som slutar den 11 augusti. Vad man kan vinna? En hel gäng med Gummiapans härliga motiv!!!

Klicka på bilden för att ta dig dit!


Istället för en blomma?

Sist vi blev bjudna på middag hade vi med oss en burk chutney istället för en blomma. Etiketten blev lite lång, så den fick böjas till ordentligt =)
Motivet med hjärta var en stämpel som lottades ut i Stämpelkällans blogg för några veckor sen. För ni har väl koll på att man kan vinna ett motiv bara genom att lämna en kommentar varje fredag?!!


RSS 2.0