Hittade en kul utmaning

Hej där!
Copicsbloggen hittade jag en utmaning som innebar att man skulle göra ett kort till en man/kille: tema Killigt/manligt eller grabbigt. Jag har en kul julstämpel med passande text som jag värkt på ett tag. Passade alldeles utmärkt till denna utmaningen så full fart fick det bli! Har ju hunnit med en heldag på Liseberg också =)
(japps, jag åkte nya Mechanica!)
 
 
Tomtekillen är en stämpel från Skogstokiga, texten kommer ifrån K-design.
Copicsfärger:
röd -R24, 27, 29 & 59
grå -T0, T1
blå -R32, R34
hud -E00, 21 & 11
 
Så härligt -nu är alltså julkortsverkstán öppnad igen! <3
Det är ju faktiskt bara 115 dagar kvar tills julafton....
 
Glada hälsningar,
Monica
 

Gummiapans tredje utmaning

Hej där!
En skiss att tolka är utmaningen hos Gummiapan denna gång. Så här ser den ut:
 
 
Jag bestämde mej för att göra ett shaker-kort, ett sånt där med en "skrammelbehållare". Hjärtanen jag lagt i kommer från möhippan dottern o hennes kompisar hade för en av hennes nära vänner nyss. Stora ungar...
 
Alla fyra stämplarna jag använt kommer från Gummiapan.
 
 
Lite mer från sidan kommer här:
 
Hela kortet en gång till så att det syns att jag följt skissen rätt väl:
 
Glada sommarhälsningar,
Monica

Kaffe o färgkladd

 
Hej där!
Kaffe är ju sedan länge en favorit hos mej, jag måste ju försöka leva upp till några av myterna kring kommunanställda o vad de sysslar med =)
Härligt kladdigt skapande med olika typer av färg är ett lite nyare intresse som hänger ihop med mitt DT-uppdrag för En Liten Butik. Lotta gillar nämligen det som kallas Mixed Media i scrappvärlden o har en massa kul material i sin butik. Det går liksom inte att hålla fingrarna borta från såna godsaker så jag roar mej med nån slags light-variant mellan varven...
 
Det här kortet är riktat till en väninna som finns förfärligt nära och ändå blir det alldeles för sällan kaffedrickande på altanen, får bli skärpning helt enkelt!
 
Vill du se hur jag gjort så kan du kolla >HÄR<
 
Nu känns det som det är dax för en kopp kaffe, undrar varför?
Kram, Monica
 

Bröllop o födelsedag

Hej där!
Härlig sommar o sällanläge när det gäller att hålla bloggen uppdaterad..... =)
Men två kort kommer här, dels ett till ett norskt brudpar som gillar att fiska o dels ett till en ung man som gillar ankor. Det där med ankor var inte helt enkelt, jag löste det med en sån där målarboksbild för barn. Hurra för Google!
 
 
 
Denna veckan bjuder på ett fantastiskt sommarväder! Fast det är min första arbetsvecka så solen får åtminstone dagtid beundras via kontorsfönstret.... Fast idag är hag hemma med en ilsket svullen, öm o raspig hals =/ Så jag kollar fortfarande på vädret från insidan men i ett betydligt lugnare sammanhang.
 
Sommarhälsningar,
Monica

RSS 2.0