Hoppas på tur!! =)

http://starvingartistamps.blogspot.com/2008/06/new-blog-candy-and-winner-announced.html

Om du går in på länken ovan innan måndag har du chans att vinna jättemysiga sommarstämplar från Starving Artists!!
Nån gång ska man ju ha tur så varför inte nu!?! 

Kanske kan bli en vana för Elsa gick faktiskt igenom besiktningen. Detta trots två kassa lampor. Får väl skylla mig själv när jag skickade ut 17åringen att kolla: Lyser det?? Öhh, ja..
Gissa vem som ska få byta de där lamporna?!! Försvaret löd ungefär såhär: men det lös ju på några ställen, jag kan ju inte veta hur det brukar vá...

Själv har jag det ruskigt intensivt nu strax innan semester. Det där med att varva ner veckan innan ledighet är ren utopi - är snarare uppvarvning som gäller...
Men i morgon är faktiskt sista dagen och jag ska vara ledig hela fem (!!) veckor!!!! Då hoppas jag få loss lite pysseltid igen.
Längtar!!!!

Apropå dopkort...

Har nu funderat lite till och bloggat en stund dessutom: idén till mitt dopkort är lånad av Petraso!
http://petraso.blogspot.com/
Finns massa kul inspiration hos henne =)

Jossan har gått ut nian!!!!

Den 11 juni har alltså vårt yngsta barn avslutat grundskolan. Känns lite knepigt - nu är de stora båda två!! Detta innebär såklart att jag inte längre är 25... Bara att instämma i det klassiska kommentaren: vad fort det gick!!
Jossans mentor har varit en klippa för henne när det varit blåsigt, så bortsett från att hon faktiskt sydde sina två klänningar (tur att väninnan är skräddare) tillverkade hon också ett kort till honom.
Jag tyckte det blev jättefint, och har fått lov att visa det här! (läs: stolt mamma!!!) Fotot har hon med brorsans hjälp redigerat i Photo Shop.


Jossan är en stor fan av Promarkers och glitterpenna - fast lite stansning och embossing blev det också. Syns inte på bilden, men insidetext och stjärnor glittrar jättefint!!

Filips dop

Min brorson döptes förra helgen.
Eftersom han är en bestämd ung man var han väldigt tydlig med att informera alla att han tyckte det var jättevarmt!!! Så småningom lyckades han få med sig ytterligare en kollega i sin klagosång över sommarvärmen. Prästen fick till slut avrunda det hela lite tidigare än han tänkt sig för han kunde helt enkelt inte göra sig hörd längre!! =)
Det gröna kortet följde med presenten från Farmor och Farfar. Stämplarna har Filips mamma lånat mej. Färglagt har jag gjort med flytande Distresser, Promarkers och MCP-teknik.

Det blåa kortet var från oss. Idén med öppningsbar dopklänning har jag hittat på en av alla bloggar jag brukar surfa runt på (till min familjs förtvivlan - hur kan jag tycka detta är kul...?!)
Vad som är retligt är att jag inte kommer ihåg vems blogg det var. Om man nu "lånar idéer" så är det helt klart trevligt att hänvisa till den ursprungliga idégivaren tycker jag.

Födelsedag

Födelsedag

Kortet är till min svärmor som fyller år imorgon. Hon firades idag med en härligt somrig jordgubbstårta!! Dessutom bjöds vi på ett dopp i sjön där de bor. Jag ingick nu inte i de modigas skara men de som faktiskt badade hävdade att det var jätteskönt...
På kortet har min gröna lilla maskin fått jobba lite. Behöver få till ett bättre sätt att lägga in bilder! =( Vad som inte syns är Liquid Pearl som grädde på tårtan och 3Dlack på skorna.

RSS 2.0