Gummiapan släpper nya stämplar!

Härligt med nya stämplar o extra kul att de lottar ut nyheter för 100kr <3
Inlägget hittar du HÄR o dragning är på söndag kl. 21.00. Alla de nya motiven finns att beundra i deras shop! Min favvo är korsordet!
 
Bara att hålla tummarna alltså!!!

Veckans SK-projekt: pebbles

Hej på er!
Dax för mej att vara med i Stämpelkällans blogg igen. Denna gången har vi lekt med egengjorda pebbles. Så mycket egengjorda är de kanske inte, snarare dekorerade =) Jag har använt glasstenar med slät baksida från blomsteraffären. Ett litet stämpelmotiv monteras på baksidan med hjälp av 3D-lack. Vips får man en kul dekoration med lite "förstoringseffekt".
Skutta över till Stämpelkällan o kolla fler idéer, lämna gärna en liten hälsning så blir vi glada!
 
Jag dekorerade klädnypor som kan användas som duktyngder. Funkar nog inte helt bra när det blåser så mycket som idag förstås. Men då kan man väl dekorera en blomkruka eller ha dem som bokmärke eller nåt. Kanske pigga upp gardinen lite =)
Själva blomman är utstansad i dekorationsgummi med retropunch. Liiite för tjockt för punchen så det var ett äventyr att få in det, men trägen vinner!
 
 
 

Exploding box

Fick en kortönskan från en kollega som ville ha en massa bilder som associerade till grejer hon gjort med sin sambo. Skulle vara för att fira förlovningsdagen.
 
Exploding box fick det bli! Basen är ett helt CS, så rutorna är 10*10cm. Locket gjorde jag 10,5cm långt o 3 cm på höjden. Kul kortvariant som får testas fler gånger =)
 
 
 
Plats att skriva i mitten!
 
 

Sommarstiltje....

Jo så är det hos mej med....semester o lugnare än vanligt på pyssel- o bloggfronten. Precis som det ska vá helt enkelt =)
 
Här kommer i alla fall ett kort till goaste Hugo, ett av mina fadderbarn. Ute i god tid var jag inte så kortet gick undan! Gjorde Hugos paketöppning också o kort intresserar inte speciellt när man är 4 o precis packar upp en vatten-kana =)
 
 

RSS 2.0