Fler födelsedagar!

Det mesta jag gör, förutom i jultider förstås, är födelsedagskort. Men de å andra sidan kan ju varieras hur mycket som helst!

Här har jag maskat träd o hus o satt äpplekorg o småsvampar på 3D-kuddar. Texten är stämplad på ett bomullsband. Själva motiven är färglagda med Distressrefillers o pensel. Lite lack finns det på prickar o skorsten.

Den här goa draken har San ritat! Just detta motivet kommer från Stämpelkällan men hon har också en egen digishop väl värd att besöka! Har ju sina poänger med digisar bortsett från att man inte kan stämpla dem över flera material. De är ju t ex väldigt mycket billigare =)

En närbild på den söta draken. Jag har använt en slags prickteknik med Copicspennor + blendern. Blev lite kul!

Fler tekniktest: här har jag stämplat flera olika motiv direkt på CS med en nyansnära distressdyna. Kul att testa lite för mej nya varianter. Det är inspirerande att utmana sig själv lite ibland!

Alla motiv på de här två korten hittar du hos Stämpelkällan. Finns en massa nya motiv där o även en rea-flik med 50% av ordinarie pris...fyndvarning helt enkelt!!


Tre små kort

En av månadens utmaningar på Svensk Scrapbookings forum är att skapa minst tre små kort, inte större än 10*10cm. 
Eftersom jag så smått börjat greja med julkorten och dessutom fått en gäng små motiv från Stämpelkällans senaste släpp, så var temat rätt givet =) Dessutom blev jag förälskad i baksidan på en av ungarnas tidningar: ljusblått med vita träd o snöflingor... Det fick bli bakgrund till samtliga kort!

Korten är 9*9cm stora och har alla samma bakgrundspapper och en silverglittrig kant. Samtliga motiv är monterade på 3D-kuddar o färglagda med Distressrefillers. Hjärlgranen och swirlhörnet är silver-embossade.

Litet blev det eftersom alla ska in på samma bild i forumet så här kommer korten en gång till men ett och ett istället:
Fortare än man tror.....

Här kommer första julkortet. De nya julmotiven från Stämpelkällan gick inte att motstå =) Tjejenhade lite gammeldags känsla tycker jag så Distressrefillers o pensel kom fram. Texten är embossad.
Trädet har funnits sen tidigare o är egentligen tänkt att vara snöigt. Gick ju fint i grönt också!

Den goa tjejen lite närmare. Hon är satt på 3D-kuddar för att få lite volym.

Må så gott i höstrusket o passa på att mysa till det lite extra! // Monica

 


Födelsedagskort

Stämpelkällan firade precis alldeles nyss ettårsdag.
Så här blev mitt grattiskort:

Bubblan är min absoluta favoritbil! Har faktiskt ägt en men den hamnade aldrig i körbart skick...=(

Nu kör jag en Micra o den är också rund o gó, men det är ingen Bubbla...

Visst ser hon nöjd ut framför sin bil, den glada Vera? Kan avslöja att det var ett ruskigt pillrigt jobb att limma alla de små halvpärlorna i halsbandet!


Killar gillar datorer = santStämpelkällan släpper 96 nya stämplar idag!!!
En ruskigt massa motiv att bli förälskad i =)
Om du gör en beställning innan den 15e september är du med i en lottdragning där vinsten är att få tillbaks kostnaden för beställningen. Vore väl inte så dumt?!!

Ett av de nya motiven är Kille vid datorn. Jag har gjort ett kort efter månadens skiss på Svensk Scrapbooking.Grattistexten är också ny. 

Jag har limmat dit lite skrivbordstangenter o en bild på datorkretsar för att komma i rätt stämning =)

Vill du kolla in vad mina DT-kollegor hittat på med de nya motiven så skutta snabbt över till bloggen!!

Ett härligt träd!

Denna helgen är det ett mysig träd som lottas ut i Stämpelkällans blogg. Jag grejade till ett kort med engelsk text mest för att det är så kul att leka med ord =) Hittade ingen bra svensk variant... Har du nån idé kanske?

Distressrefillerna kom fram igen! Trädstammar är ruskigt svåra att få till med färgpennor tycker jag, betydligt bättre med pensel.

Nu ska jag greja med lite nya motiv -kolla in hos Stämpelkällan på onsdag =)

 


RSS 2.0