Ny blogg och snart ny nätbutik!!

Vilda Stamps har en ny blogg och kommer så småningom att öppna en ny nätbutik. Redan nu kan du kika på några av motiven i bloggen.

Du hittar dit om du klickar på loggan (fickuret) i min sidebar =)

Så här skriver de på sin blogg:

Varje dag mellan den 1-20 maj lottar vi ut en stämpel till någon av er som kommenterar här inne i vår blogg, gäller dock INTE kommentarer till vårt BlogCandy. Vilda Stamps butik kommer att öppna den 20 maj, om inget oförutsett händer, och då kommer vinnarna vi har lottat ut att få välja varsin stämpel ur det nya sortimentet.

Den 20 maj är det tänkt att e-butiken ska vara färdig, och då kan du beställa våra stämplar! Men redan från idag kommer vi att visa upp våra alster med de nya motiven, och ha lite utlottningar och ett blogcandy.

Kramar från gänget på Vilda Stamps.





Kommentarer
Postat av: Anita/AniLi

Hej, roligt att du hittat till oss på Vilda Stamps, önskar dig nu lycka till i Blog Candy´n!



Anita

2010-05-02 @ 23:35:51
URL: http://anilisblogg.wordpress.com
Postat av: Nanna

Vad spännande va? :D ser verkligen framemot butikens premiär! pssst! ... Jag har fått tjuvkika på massor av deras stämplar hos några av medarbetarna och det är värt att vänta på minsann!



Tack för din kommentar förresten :) Tycker det är roligt att rita egna motiv, då vet jag definitivt att mina alster är originella ;) Problemet är bara att det är ett himla jobb att få till det. Sedan är man ju livrädd vid färgläggningen för man vill inte göra om allt från början igen...



Kram! // Nanna

2010-05-15 @ 12:41:03
URL: http://pysselsystrar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0